Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ס זקוק לעזרתכם ולהמלצותים...

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מגבר עכשיו רציתי להתייעץ אתכם על מה אתם ממליצים התקציב נע סביבות ה-1K פלוס מינוס

עכשיו ברכב יש לי כך:

HU- pioneer DEHP5850

Sub- Focal 30A1

Rear-CS3196 JBL 6*9

את הרמקולים בתכנון להחליף לקומפונט קידמי עוד לא יודע איזה אבל להמלצות חמות אני עוד יחזור לפה...

עכשיו יש לי אפשרות להביא משהו גם מחו"ל אבל רק מתיאלנד ככה שאם כן אני יצטרך הדרכה מדויקת איפה לקנות כדי להתחמק מזיופים כי לא אני נוסע...

בתודה מראש :roll:

פורסם

תראה שחיפוש היה מביא לך המון תוצאות, במיוחד בתקציב שלך (תראה כמה שירשורים נפתחו לא מזמן בנושא הזה בתקציב הזה). אף אחד לא מתעלם ממך, אתה מתעלם מהחיפוש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תראה אלי

בתיכנון שלי היה להביא את הפולס אודיו 4400

במיוחד בגלל התרד הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136710&highlight=4400

תקרא הכול - יש הפתעות :mm_wink:

ואנשים שרכשו המליצו עליו

בסוף יישרתי קו - והחלטתי שאם אני הולך על מגבר ראשון - אני הולך על ההכי מומלץ והכי חזק (גם בגישור לסאב)

הJBL והZ4200 היו על הפרק

לאחר כמה התעצויות הלכתי על הJBL (לא שלZ4200 חסר משהו)

קיבלתי מחיר מצויין - התקנה ברמה כולל הכול - ויחס אדיב מבחור זהב - תומר מTOMCAR

המגבר עולה 1500 הכי זול בזאפ

ואת המחיר הזה קיבלתי כולל התקנה איכותית מתומר

עכשיו לגבי תוצאות :mm_wink:

קשה לי מאוד לספר לך על תוצאות מכיוון שאני כרגע עם הJBL 55RMS GTO מקדימה ועם הJBL 6X9 75RMS מאחור

אחרי כיוונים - הם נשמעים מצויין!

עכשיו אני מתכנן על קומפוננט טוב (הרץ היי אנרג'י) וסאב מדוייק וחזק (לא סגור)

את הרמקולים האחוריים אני אחבר כנראה לHU או שאביא להם מגבר

זהו,קצת חפרתי אבל אני מאמין שאם אתה מתחיל עם מגבר טוב - מהר מאוד תתחיל להשתדרג ברמה בשאר הרכיבים

ההמלצה שלי למגבר+מתקין רשומה למעלה

בהצלחה!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תשמע זה שאתה חופר זה טוב כמה שיותר עמוק תחפור ככה יותר אני יחכים וגם אחרים מוזמנים...

עכשיו תראה אני לא ממש מתלהב מהתצורות של JBL יש לי את הרמקולים שלהם לא ממש מת על הצליל שהם מפיקים שמעתי גם את הקומפונט וגם סאבים שלהם וכנ"ל לא משהו לדעתי ככה שגם המגבר לא מדליק אותי...

משום מה אבל המגבר HIFONICS - ZXI 6406 מושך לי את העין ואת הלב אבל זה קצת מחוץ לתחום...

פורסם

אוקי - עדכון

עכשיו שמעתי את ההיי אנרג'י מבחור שמתקין מערכות (הרכב - הונדה סיוויק קופה)

נשמע נחמד מאוד

אבל...

(אתה תמות מזה) את הסאונד של JBL אהבתי יותר...

יותר נכון בשבילי (ולכול השליחים שנדבקים אליי ברמזור :mm_wink:)

אני צריך לשמוע עוד כמה סט-אפים בשביל להיות בטוח (או אולי הרכב שלי אקוסטי יותר? אפלאוז)

ד"א - הסיוויק הייתה עם איטום מלא של דיינמיט

כמו שאמרו מיליון פעם - עיניין של טעם

נ.ב.

יכול מאוד להיות ואני טועה ואחרי הקומפוננט של הרץ אני ארגיל הבדל עצום (כיוונים אחרים,חיתוכים וכ"ו)

או שהציפיות שלי היו בשמיים :mm_wink:

מקווה לעדכן אותך בקרוב בסט משודרג

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...