Jump to content

shooter h

  • הודעות

    257
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי shooter h

  1. תודה לעונים על התשובות המלאות. עזרתם מאוד.
  2. קפצתי להום סנטר ואייס. יש שם רק בתקן VW 502/505 ולא VW 505/505 כפי שהומלץ. האם ההבדל משמעותי? כדאי לקנות? איפה ניתן להשיג 505/505?
  3. אין לי מושג מה יש כרגע.
  4. שלום, מופיע על מסך הרכב תנונה של בקבוק שמן וכיתוב MIN. לא הצלחתי למצוא איזה שמן דרוש למלא, הכי קרוב שמצאתי נמצא בקישור הזה http://www.blauparts.com/audi-oils/recommended-audi-a4-motor-oils.html ומדובר על שנותן 2005 או 2007-2009 קבריולט. איזה שמן מומלץ להוסף? תודה.
  5. כי נשארו 6.5 מילמטר רפידה וביקשתי ממנו שאם אין צורך לא לבצע, חוצמזה שבהתחלה הוא אמר שצריך רפידות קדימה + אחורה וצלחות מאחורה ןאח"כ התבלבל בחשבון.
  6. הוא התכוון לזה שאוותר על החלפת הפילטרים והשמנים ואבצע החלפה של רפידות. נראה לי שאקפוץ אליו שבוע הבא ואבקש שיחליף לרפידות הקודמות. מי מכיר מוסך לאאודי (לא מורשה) מומלץ עם מחירים הוגנים?
  7. טוב, בכל זאת התגובה שלו היתה קיצונית, הוא אמר שהוא במקומי היה מוותר על הטיפול ומבצע את ההחלפה של הרפידות. הייתי יכול להחליף אותם בקלות בטיפול שנה הבא (הוא יודע שזה רכב שהולך לסוע מעט מאוד כל שנה). לא אגיע לשם יותר. תודה.
  8. היי, רכשתי השבוע אאודי A4 2007 והכנסתי את הרכב למוסך לטיפול תקופתי. אחרי שהמוסניק התבלבל כמה פעמים בקשר להחלפת בלמים נדרשת, בסוף הוחלפו 2 רפידות אחרויות (אציין שהרכב עבר טסט באותו בוקר). לקחתי איתי את הרפידות, במדידה גיליתי שנשארו עוד 6.5 מילימטר (רפידה ללא הברזל). מישהו יודע באיזה עובי נדרש להחליף רפידות ברכב כזה? תודה ושבת שלום.
  9. אני מודבר על מנוע 2 ליטר אטמוספרי 130 כ"ס, זו תיבת 7 הילוכים - DSG? אוטמט רגיל? איזה מהגירים הוא הבעייתי יותר?
  10. היי, חשבתי לצאת מקופסת המשפחטומית ולרכוש אאודי A4 2007 מנוע 2000. מה חשוב לדעת לפני רכישה של רכב כזה? עלות טיפולים, תקלות נפוצות, צריכת דלק. מוזר, אבל אני לא מצליח למצוא מידע בפורום. יש למישהו ניסיון?
  11. תודה. עוד מישהו יכול לתרום מניסיונו?
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש טויטה קורלה 2008 בעלת גיר רובוטי. מקריאה באינטרנט הבנתי שלאחר מספר קילומטרים מסויים יש צורך בהחלפת קלאץ'/ מכלולים נוספים בגיר, ייתכן שבעיקר לאחר עדכון התכונה לגיר. 1> לאחר כמה קילומטרים בממוצע יש צורך בהחלפת קלאץ'? 2> מה העלות להחלפת הקלאץ'? תודה.
  13. כן, אחרי כל ההשחרות שקראתי התרשמתי לטובה.
  14. היי, הפעם ההתלבטות היא בין 2 אופציות: 1> טויוטה קורלה SUN שנת 2008, יד שנייה פרטית, 78,500 ק"מ עם ספר טיפולים מלא. מחיר: 44,000 2> טויוטה קורלה GLI 2008 (בקרת אקלים, מגנזיום שליטה על הרדיו מההגה), יד שלישית פרטית, 127,000 ק"מ, קיים ספר טיפולים עד 66,000 ק"מ - מסוכנות רכבי יד שנייה מוכרת. מחיר: 40,500. אני מתכוון לסוע ברכב מעט, כ-12,000 ק"מ בשנה.אני מודע לעניין חוסר הנוחות של הגיר הרובוטי ושמעתי גם על מקרים של החלפת קלאץ' סביב ה-125,000 ק"מ. מה דעתכם? איזו אופציה עדיפה?
  15. עכשיו זה בסדר...
  16. תודה על הבדיקה, אין תוספים. לא עובד, זה זה מוזר, גם את האייקון של התמונה לא רואים, מודעות שפרסמתי עם תמונה - התמונה לא מוצגת ובחלק מהמודעות כן רואים תמונה. ניסתי גם דרך explorer - לא תקין. עוד רעיונות?
  17. היי, כמעט לכל המודעות בלוח לא מוצגת תמונה, בלוח העסקי כן מוצג. מישהו יכול לאשר את זה?
  18. יכול להיות שבכמה שניות של מדידה זה מה שהמחשב הראה על הלוח, זה לא אומר כלום.
  19. שוב, אני לא מתעקש, כל הסיפור הוא שלקחתי הבוקר את הרכב הלא נכון לבדיקה ונמצא שהוא עבר תאונה. אני מחפש רכב אחר, אבל עדיין, לכל רכב יש מחיר, וכמו שאתה אמרת, אם אצליח לקנות אותה במחיר של עד 35K זו עיסקה סבירה בשבילי. מעריך שגם אחרי 4 שנים ו-50K ק"מ נוספים היא תמכר בכ-25K ש"ח. בכל מקרה, גם רכבים אחרים באים בחשבון. נראה איך יתקדם אם הקורלה מיד שנייה ו-78K ק"מ...
  20. dorsht, עברו בידי מספר רכבים, בינהם גם צרפתיות, יפניות, ספורטיביות ומשפחתיות, יש לי כמה שנות ניסיון ונהיגה עם רכבים כאלה, אני אומר את דעתי, אין צורך לזלזל וזה שהיא לא מתיישרת עם דעתך לא אומר שהיא מטופשת. חומר למחשבה: איפה תחושת הנהיגה טובה יותר: ביונדאי גטס שהזכרת או במאזדה 2 עם אותם נתונים? ועוד דבר, אני ממש לא נעול, עדיין יכול לקנות כל רכב שאחשוב שהוא המתאים ביותר.
  21. גם לי אין בעיה עם הגיר ולכן אני חושב בכיוון הזה, בגלל שלא אוהבים אותה היא זולה יחסית. לא שמעתי על בעיות אמינות, במה מדובר? אני יודע שאחרי עדכון התוכנה שבוצע / החלפת מחשב גיר לשיפור התפקוד לא היו בעיות אמינות, אתה מכיר משהו אחר? ולגבי מאזדה 3, יש להורי כזאת כבר קרוב לעשור, נהגתי הרבה ברכב הזה וזה קצת נמאס.
  22. מסכים בעניין הדלק. מנסיוני, יפנית ביחס לקוראנית אחרי 5-6 בתחושה מרגישה הרבה יותר טוב. לגבי טידה וסוזוקים למינהם - עדיין חשוב לי מראה הרכב ואני לא מתחבר למכונית האלה. מדי פעם אני נוהג ביונדאי I35 אבל עדיין מעדיף מאזדה 3 1600 5 דלתות שישנה ממנה ב-9 שנים. ושוב, לא נעול על טויוטה אבל עדיין בזירה של הונדה מאזדה טויוטה מיצובישי. ישראלים הם עם של עדר שבדרך כלל יודע מה הוא עושה, אני בראש העדר.
  23. צביקה, תודה על התגובה, אני לא יודע אם אפשר להגדיר את התאונה הזאת כ"לא קלה" - יכול להיות. אני לא נעול על הטויטה אבל זו נראת לי אופציה סבירה ביחס למחיר, אם למישהו מכם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע. הצרכים, כמו, שאפשר להבין הוא רכב יפני, נוח, אמין וחסכוני שמיועד לסוע בסביבות 12,000 ק"מ בשנה. ראיתי טויוטה נוספת מיד שניה פרטי, ספר טיפולים ו-78,500 ק"מ. דורש 44,000 ש"ח, לא מוכן לרדת במחיר.
  24. נכון, לינודאי וקאיה אני פחות מתחבר ולדעתי האמינות נמוכה יותר במכוניות האחרות שציינת, כשמדברים על רכב בן 6 שנים. עדכון לגבי התקדמות הרכישה - בבדיקה התגלה שהרכב עבור תאונה מאחור "תיקון בפח הפנימי וירידת ערך שבין 12%-15%" כהגדרת הבוחן. בשלב זה אני לא מעוניין לרכוש את הרכב. אני מזכיר שמדובר בטויוטה קורלה SUN שנת 2008 עם 125,000 ק"מ מיד ראשונה פרטית. המוכר הדבר כרגע על 40,000 ש"ח, באיזה מחיר לדעתכם כדאי לרכוש את הרכב?
×
×
  • תוכן חדש...