Jump to content

noamon

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של noamon

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. noamon

    נזילה ב-306

    תודה על התגובה. אזור הראדיטור יבש ואין שום סימנים של חור או דליפה,הוא גם הוחלף לפני כ 2\1 שנה יחד עם שיפוץ ראש מנוע קשה לי לראות בדיוק מ היכן הנזילה רק יכולתי לראות שהיא מגיעה מתוך המנוע בחיבור באמצע של אגן השמן(או לפחות ככה זה נראה). רעיונות נוספים ,מישהו?
  2. שלום לכל החברים. גיליתי נזילה רצינית של מים ירוקים (קירור) מתחת למנוע , אני חושב שזה בא מכיוון אגן השמן יש למישהו רעיון מה הנזק?
  3. תודה על התגובות, בעקרון אני מחפש מוסך באזור השרון,מוסך רציני שיודע לעבוד ולא "יתקע אותי " בכל מיני בול שיט. כמו כן אני גם אצטרך להביא לטסט הבא אישור וחשבונית ממוסך מורשה לפי התקנות של משרד הרישוי. לגבי חלקים מקוריים וכו'- זה ממש פרט שולי בשבילי, אני מחפש את הזול ביותר,במצבי הכלכלי(סטודנט ,עני מרוד)אני צריך שהאוטו יעבור את הטסט וזהו. חשבתי גם על קניית חלקיי החילוף בעצמי ולתת למוסך לעשות את העבודה(אם אתה יודע מחירים, זה יעזור) בתודה מראש לכולם, נועם.
  4. שלום לכל החברים , לקחתי את ה306 (95')לטסט והיא "סבלה" מ הליקויים הבאים: (בלשון דף הריג'קטים) 1.תפוח סרן פין מרכזי-לקוי. 2.בולמי זעזועים קידמי- שמאל. -לקוי קיימת נזילה ל דבריי הבוחן. עכשיו, הידע שלי במכונאות-חלש רציתי לדעת מה המשמעות של התקלות ואיך זה מיתרגם לשקלים דבר נוסף , אני צריך המלצה למוסך טוב ואמין (אם קיים דבר כזה בכלל בארץ שלנו), שמבין בצרפתיות אותן אני מאד אוהב בתודה מראש, נועם.
×
×
  • תוכן חדש...