Jump to content

וינגייט

  • הודעות

    13
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי וינגייט

  1. לאחר בדיקה וההמלצה של רואי הרכב הניע. לדברי חבר שעזר מדובר בפלאג שקפץ. מה לעשות כעת כדי למנוע מהאוטו להגיע שוב למצב הזה?
  2. תודה לכולם עיינתי באשכול אחר בנוש לגבי סוזוקי סוויפט 92. הוא ציין שם שהלך המנוע. יש סיכוי שהמנוע הלך?
  3. ובמידה וזה הקרברטור ניתן לתקן או שיש להחליפו?
  4. [QUOT E=k0sta;3752408]*לבדוק כבלי הצתה, שכל המצתים עובדים כראוי איך אני בודק היכן הם נמצאים? *לבדוק אספקת דלק תידלקתי לא לפני הרבה זמן ובאוטו יש דלק. *לבדוק אספקת אויר . מאיפה לאיפה? זה רכב מוזרק או קרבורטור ? אין לי מושג אם יש לו קרבורטור
  5. שלום לאחרונה נתקעתי עם מכוניתי לאחר שהאוטו נכבה בפתאומיות. ניסיתי להניע אך האוטו מניע ונכבה לאחר מכן ללא סיבה שנראית לעין. יש לציין שהאוטו נכבה במהירות ללא קשר ללחיצה על דוושת הגז. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהאוטו מתנהג כך? נ.ב הטוטו הוא סוזוקי סוויפט אוטומט שנת 93. תודה
  6. תודה עוד מישהו יכול לעזור אולי אני יעלה תמונה?(
  7. שלום רב יש ברשותי סוזוקי סוויפט 93 אוטומט. האוטו ללא הילוך שני זאת אומרת האוטו קופץ מהילוך ראשון לשלישי. בנסיעתי האחרונה שמתי לב שעל שהפגוש הקדמי ישנו שמן שדולף מן המנוע. לאחר מספר שעות פתחתי את המכסה מנוע ושמתי לב שהפקק של מילוי שמן המנוע פשוט עף ושבכל איזור המנוע מצוי שמן. ניגבתי את השמן והחזרתי את הפקק למקומו אך המצב חוזר לקדמותו לאחר נסיעה קצרה של עשרות מטרים (דליפת השמן). מה יכול להיות הסיבה. נ.ב מתי להערכתם יחדשו את תוכנית הגריטה?
  8. שלום. ברצוני לקנות אוטו חסכוני וזול רבים המליצו לי על פיאט פונטו בתור רכב שעלות האחזקה שלו זולה. מכיוון שאין ברשותי סכום כסף גדול (עד 8K) החלטתי להתעניין בדגמי 2000/ דגמי ספייס 2001. מצאתי רכב שעבר צבע, גלגלים בני פחות משנה, מצבר בן פחות משנה וקלימוטרז' נמוך (108K). טסט עד אמצע מאי. הדגם המדובר הוא פונטו שנת 2000 דגם SOLO מנוע 1300 ידני. הוא דורש עליו 8K ולא מוכן לרדת במחיר. הרכב מבחינת קוסמטית מושלם. מספר שאלות לי אליכם חברי הפורום היקרים ואשמח אם תענו לי בכנות: 1. האם המחיר סביר לאוטו במצב הזה? 2. הקילמוטרז' הגיוני? רכב שהוא 13 שנה על הכביש עבר כל כך מעט קלימוטרז'. יש אפשרות לבדוק? אנא עזרו לי כבר נשרפתי מאוטו אחר אז מאוד חשוב לי שהרכב שאני קונה במצב טוב. תודה
  9. חברים לאחר בדיקה אצל מומחה גיר התברר שהשמן גיר כמעט ונגמר ולכן יכול להיות שזה מה שזירז את שחיקת הגיר. הוא הוסיף שמן גיר ונסע אך הדבר לא עזר והוא ציין שעליי לשפץ את הגיר במחיר של 2500 ש"ח! כמובן ששללתי את זה ואני מעדיף לחכות לתוכנית הגריטה שתתחדש השנה אם לא יהיו שינויים כלשהם. למרות זאת שאלה נוספת לי אליכם: היום שכחתי את האורות דולקים מה שגמר על המצבר והרכב לא מניע. השאלה שלי היא כזאת: כבלים יעזרו או שהמצבר גמור?
  10. הבעיה שיש בעלי מקצוע שרואים את המכונית ושואלים את עצמם למה להשקיע זמן עבודה בוא נזרוק ל שהבעיה היא בגיר ורק ככה הוא יעזוב אותי. אני לא מתמצא במכונאות רכב אבל מי בעצם אני פונה במצב כזה. יש מומחה שמטפל בבעיות כאלה? והא עדיף לחכות לגריטה?
  11. אז מה עושים יש למישהו המלצות למי פונים באיזור נהריה עכו.
  12. הרכב נוסע אותו דבר בכל הילוך (D,2,L). ברגע שאני נוסע על D הרכב לא עובר להילוך שני, הוא מגיע ל-40 קמ"ש בקושי תוך מאמץ ובכדי לעבור להילוך שלישי יש צורך ללחוץ קצת יותר בכוח על דוושת הגז, להרפות מהדוושה ואז הרכב עובר להילוך שלישי. חשוב לציין שאם אני לא מרפה הרכב לא יעבור להילוך שלישי. אני בדקתי את הרכב במוסך אחד והוא בדק אותו וציין שצריך להחליף גיר ולא שווה לי להשקיע (מדובר על בסביבות 2000 ש"ח כולל עבודה). ואני מאזור נהריה עכו.
  13. שלום רב. יש ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 93 דגם אוטומטי בעל נפח 1300. לאחרונה נוצרה בעיה בתיבת ההילוכים. כאשר אני מתניע את האוטו ומתחיל לנסוע האוטו מתקשה לעבור להילוך שלישי ובכדי שהוא יעבור אני צריך ללחוץ על דוושת הגז בכוח, מה שגורם למאמץ (שומעים את האוטו מתאמץ) ולאחר שהוא מגיע ל-50 קמ"ש הוא עובר להילוך שלישי. חשוב לי לציין שעל הילוך שני אין מה לדבר כי האוטו בקושי מגרד את ה-40 קמ"ש וגם שם הוא מתאמץ יחסית. ציינו בפניי שזה יכול להיות הגיר וזה מצריך את החלפתו או שזה יכול להיות המחשב. 2 שאלות לי אליכם: 1. מה עלות גיר במידה וזה יהיה הגיר? 2. במידה ויש מחשב בסוזוקי (למרות שהרכב דגם ישן) איפה אני יכול להשיג אותו. תודה רבה מראש דורון
×
×
  • תוכן חדש...