הי,
יש לי פג'ו 307. החליפו לי לאחרונה רדיאטור במוסך. לפני כן, הייתי שם בשביל להחליף חלק אחר. בנוסף, הם אמרו לי שאני צריכה דחוף להחליף חלק נוסף. שאלתי היא לגבי משך הטיפולים. ברכב קודם שהיה לי שלקחתי לטיפולים, נראה לי שמשך הטיפולים היה קצר הרבה יותר. נראה לי שבמוסך הזה כל דבר לוקח שנים.
בשביל החלק הקודם שהחליפו לי ואבחון בעיה במזגן ייבשו אותי שם איזה שש שעות. לאחר מספר שעות, הודיעו לי שמצאו את התקלה במזגן וצריך להחליף עוד חלק, אולי הרדיאטור, כבר הכל מבולבל אצלי בראש, אבל לא חשוב. ואז שאלתי אם אפשר לסיים את כל העבודה באותו יום, אז אמרו לי שלא יספיקו ושאצטרך לבוא עוד יום.
באתי עוד יום, ולקח להם ארבע וחצי שעות להחליף לי רדיאטור, וזה אחרי שהתקשרתי מראש וביקשתי שיגידו לי לבוא רק אחרי שהחלק כבר מגיע אליהם. במהלך אותן שעות, הם הראו לי קורוזיה על עוד איזה חלק, ואמרו שגם אותו אצטרך להחליף. אז שאלתי אם אפשר לסיים גם עם החלפת החלק השני באותו יום. הם אמרו לי שלא, שאצטרך לבוא עוד יום.
עכשיו אני צריכה לבוא כבר פעם שלישית, והם אמרו שהחלפת החלק הנוסף תיקח שלוש שעות. זה נשמע לי לא סביר שרק לפרק ולהרכיב חלק לוקח כל כך הרבה זמן, ניתוח לב פתוח בטח לוקח פחות מזה. נראה לי שבמפעל שמייצרים בו את האוטו בטח מרכיבים מנוע שלם בזמן הזה.
האם זה הגיוני שאכן לוקח זמן רב כל כך להחליף חלק בודד, או שהם סתם עובדים עלי? אני חושבת שהאפשרות השניה היא הנכונה, אבל מדובר במוסך ותיק מאוד ובשאר הדברים הם עושים רושם אמין, למרות שאני לא מספיק מבינה בזה כדי לדעת בודאות.
תודה לכל מי ששרד את ההודעה שלי עד עכשיו.