Jump to content

TP1

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    מרכז

הנקודות של TP1

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה רבה לכולם!!!
  2. לא קרה כלום כולם טועים (: מה אתם אומרים על הקומפוננט הזה ? - JBL GTO608C יתאים לשאר חלקי המערכת ?? אם לא אז מה עוד חוץ מהדוטק ? dima83 אני מחבר רק את הקומפוננט ואת הסאב למגבר.
  3. כתבתי בהתחלה שאני חדש בתחום ולא כל כך מבין בהכל. רציתי המלצות לקומפוננט ספציפי שישמש הכי טוב בתמורה למחיר וישתלב הכי טוב עם שאר חלקי המערכת אחרת לא הייתי פותח את הנושא , תודה בכל זאת (:
  4. מה זאת אומרת "שאריות" שלו ? אתה ממליץ רק על הדגם הזה ? כן , קניתי כבר את הכל .
  5. שלום לחברי הפורום . אני ממש חדש בכל נושא המערכות לרכב ולכן אני מבקש שוב את העזרה שלכם (: זו מערכת ראשונה שלי ויש לי הכל חוץ מקומפוננט , עדיין לא התקנתי כלום כי אני לא סגור על קומפוננט שייתן את העבודה הכי טובה בהתאם לסכום ולשאר חלקי המערכת (עד 800 ש"ח) הרכב הוא רנו קליאו B שנת 2002. אני שומע בעיקר לועזית חדשה , האוסים , ראפ וים תיכונית . בנוסף להמלצה על קומפוננט הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הסט הנ"ל. תודה מראש לעוזרים!! מגבר - crunch pzt1400.4 רמקולים אחוריים - alpine spg-69c3 סאב - JBL GT5-12 תיבה סגורה רדיו דיסק - philips cem210 קומפוננט - חסר.
  6. יעבוד על מגבר קראנץ' אני שומע האוסים לועזית חדשה ים תיכוני ובסגנון.. אם תוכל לנקוב בקומפוננט ספציפי עד הסכום הנ"ל יעזור לי מאוד. תודה רבה על חוות הדעת והעזרה
  7. שלום לכולם , קניתי קומפוננט advent AX2160 לא התקנתי עדיין אבל יש לי הרגשה רעה לגביו. (קניתי כי חבר המליץ והמחיר זול) אם משהו מכיר ויכול לרשום חוות דעת אני אשמח מאוד כי אני מתקין הכל השבוע... **במקרה של להחליף , מה יעשה את העבודה הכי טוב עד 650 ש"ח ? תודה לעוזרים!!
  8. יש לי כל מה שרשום חוץ מסאב ומערכת. תודה על ההמלצמה לגביי הP1..אתה יודע אולי איך הP2 ? והקומפוננט שיש לי כרגע זה בגלל התקציב הנמוך... עד 600 שקל למערכת. איזה קומפוננט היית ממליץ לי במקום ? לא כל כך הבנתי את התשובה לגביי הרמקולים האחוריים..עדיף להשאיר או להחזיר ולהשקיע במשהו אחר ?
  9. שלום לכולם..הבאתי מערכת (ראשונה שלי) לרכב רנו קליאו B מגבר crunch pzt1400.4 רמקולים אחוריים alpine spg-69c3 קומפוננט advent AX 2160 סאב בתהליך..rockford P1\P2 מערכת עדיין לא ידוע אשמח לקבל תגובות על הסט בכללי ואולי הצעות לשיפורים , מערכת לא יקרה מדיי שתתאים לי לסט הזה.. עכשיו יש לי דילמה בנוגע לרמקולים האחוריים..אומרים לי לוותר עליהם כי זה לא חשוב כל כך ואם אני יוכל לוותר עליהם ולשדרג משהו אחר בכסף זה כדאי. האם זה נכון לעשות את זה והרמקולים האחוריים זה לא עניין עקרוני כל כך או שעדיף להשאיר אותם ?? תודה לעוזרים!!
×
×
  • תוכן חדש...