Jump to content

דני פרבר

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי דני פרבר

  1. אם מדובר ביטי 2X4 ידנית עם אותו מנוע, איפה היתרון שלה על גבי הרומסטר, ובעיקר כמכונית משפחתית? בסיס גלגלים קצר יותר, תא מטען קטן יותר. היא רחבה יותר. זה היתרון היחיד שמצאתי. האם אפשר לומר שבגרסת 2X4 הן מתחרות על אותו סיגמנט?
  2. תודה לכולם. אתם אומרים שה TSI עולה 10,000 ש"ח יותר. אבל ה 1.4 מוצע כרגע בהנחה של 10,000 ש"ח (85K במקום 95K). אז אם ה TSI יקר ב 10K מהמחיר הרגיל של ה 1.4, אזי הוא עולה 20K יותר מהדגם 1.4 שבמבצע. אלא אם ה TSI עולה אותו דבר (95K) ועליו אין הנחה. אנא הבהירו את הנקודה.
  3. סקודה יצאו עם מבצע על סקודה רומסטר 1.4 ידני - 85,000 ש"ח. האם למישהו יש מידע לגבי: 1. איך הרכב סוחב עם המנוע הזה. 2. צריכת דלק של הדגם הזה. 3. עלויות אחזקה וטיפולים. ובכלל המלצות או ביקורות על רומסטר עבור משפחה עם 3 ילדים. אחד מהם עם בוסטר. תודה. דני
×
×
  • תוכן חדש...