Jump to content

bartm12

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי bartm12

  1. אתמול נסעתי הביתה וכשנכסתי לשכונה הכבישים היו מוצפים. נסעתי במהירות נורמאלית ואז הנורה של המצבר נדלקה לי, ואחריה הנורה של הabs. ההגה ננעל אבל לא ב100 אחוז אפשר להזיז אותו טיפה ימינה ושמאלה עם המון כוח, בסופו של דבר הצלחתי להכנס לרחוב ולהחנות בקושי, כיביתי את המנוע ואחרי כמה דק בניתי שוב וראיתי שהמנוע ממש חם אז כיביתי והשארתי לבוקר. בניתי שוב בבוקר וההגה עדיין נעול. קרה פעם למישהו?/ מישהו יודע מה הבעיה?
  2. היום גיליתי חור ברדיאטור, ממנו נוזלים המים בצורה מוגזמת עד כדי שלוליות ברצפה. המועד הכי קרוב להכנסת האוטו למוסך יהיה ביום ראשון, רציתי לדעת האם אפשר לעשות מחר נסיעה קצרה ולמלא מים בין עצירות מבלי שיייקרה נזק לאוטו? ואם ייקרה מה הוא הנזק? מדובר בשברולט קוואליר 96
  3. האמת שחשבתי על ה206 ואני רציתי אותה, אבל אבא שלי ממש נגד פיג'ו ופיאט בכלל הוא לא רוצה לשמוע.
  4. התקציב שלי הוא גג גג גג 30 אלף כמו שרשמתי, חשוב לי שהאוטו יראה טוב , יהיה ידני (לא חובה) ושאני אהנה לנהוג ממנו. אני לא רוצה איזה פונטו או משהו כזה רק בשביל לנסוע, כי אז אני אקח את הקולט שלדעתי היא טובה מאוד, חסכונית ונראית טוב אבל הבעיה שהיא לא הכי מהנה וכמו שאמרתי אוטומט. מאיזה בחינות הקוואליר גרועה?
  5. אני מתלבט בין 3 אפשרויות ואני צריך לדעת כמה פרטים על האפשרויות ועצה במה לבחור, רכב ראשון לילד בן 17. אפשרות ראשונה והכי רצויה זה סובארו אימפרזה טורבו wrx\gt תלוי בשנת הרכב, אני רוצה משהו באיזור ה2001 2000. סטאנדרט בלי שיפורים ובלי תוספות, אולי חיצוניות. ללא פרודרייב וכו'. אפשרות שנייה היא שברולט קוואליר 2000-2002, אני מאוד רוצה ידנית אבל מאוד נדיר למצוא. אבא שלי ממש נדלק על המכונית בשבילי והוא מאוד רוצה לקנות אותה. אפשרות שלישית היא מיצובישי קולט שנת 99 אוטומט שכבר שלנו, היא תעבור אליי ולאמא שלי ייקנה אוטו אחר. אני צריך את עזרתכם במה לבחור מבחינת אמינות, צריכת דלק , והנאה בנהיגה. אני יודע שהסובארו היא לא אוטו שמתאים לילד בן 17 עם מנוע טורבו וכו' אבל אני נהג זהיר מאוד וגם ההורים שלי יודעים את זה וסומכים עליי במיליון אחוז. תקציב הקנייה שלי הוא 20-25 אלף.. אפשר להגיע גם ל30 אבל זה המקסימום. תודה לעוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...