Jump to content

mixei

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי mixei

  1. שלום רב לכולם. בנוגעה לעבירה קודמת- שולם. מצורף קובץ לפי בקדשתכם:
  2. שלום. נתפסתי היום בבוקר (7:20) בכביש 90 מאילת לכיוון דימונה ליד נחל צין לאחר שעצר אותי שוטר, הסביר לי מה מהות העברה, וכמובן לקח רשיון. נתן לי ביד "הזמנה לדין וכתב אישום" ומסמך שרשיון שלי נלקח. מחר עלי להתייצב בקרית גת לשימוע אצל קצין תנועה. פרטי המקרה: נהגתי הים בכביש 90 נתפסתי ב166קמ"ש לאחר הפחתה 161קמ"ש בקטע כביש זה היה מותר 90קמ"ש. המרחק:כ 162 ק''ם מאילת צפונה העבר שלי: מעבר באור אדום לפני כ4 חודשים>> 1000 ש''ח+ 10 נק'. אין יותר דוחות.. אני בעל רשיון נהיגה משנת 2006. לא נהג חדש, וכן נהג צעיר (בן 23,5) לא עבריין תנועה. קרה מה שקרה וצריך את עזרתכם. לא מדבר בפלאפון בנהיגה. לא שותה בנהיגה. לא גונב אור אדום. (חוץ ממקרה שהיה עם אחד) כל פעם מאותת בפניות או כשמחליף נתיב. מה להגיד לקצין, איך להצדיק ולמזער נזקים, ולא לקבל שלילה עד המשפט? משתמש ברכב ביקר לצורכי נסיעה ללימודים+עבודה, בלי רכב - אני לא יוחל להגיע ללימודים.. תודה לכם, ואשמח לא לקבל תגובות ציניות, אני לא בסדר, ואני יודע את זה, אבל זאת פעם ראשונה ואחרונה שאני ממהר ככה.
  3. פניתי למפנ״א, הם אמרו כלא נית לקבל דו״ח מקורי: רק דרך בית משפט
  4. התקשרתי למפנ"א. הוא הקיאה לי מה שהיא כתה: שאני אמרתי "...מצתהר, אני מיירתי ללימודים, מיירתי למשמרת...". לא יודעה מה קשר... שאלתי שאלתי את הנציג שענה לי מה ניתן לעשות?! הוא אמר שמילה שלי נגד מילה של השוטרת. אני יכול לנסות להגיש מכתב בכזשה לביטול דו''ח . אבל אין לי סיכוי. אמר גם שאני יכול לנסות לבקש להישפט.
  5. שלום רב, קיבלתי היום בדואר רשום כנס על אי צייתות באור אדום. שמי מיכאל, בן 23, יש לי רישיון מ2006. אין עבירות תנועה לפני כחודשיים נסעתי לחולון ללימודים, מאיילון צפון פניתי לשד' יוספטל. עברתי רמזור ראשון (יכול להיות בצהוב, בטוח לא באדום). ואצרתי ברמזור השני על אדום. מאחוריי היה רכב אזרחי (טיויטה אפורה). ממנו יצאה שוטרת במדים (בלי קובה) וביקשה לאצור אחרי הרמזור. היא ביקשה ממני רישיון והתחילה לכתוב משהו על הדף הלבן (A4 רגיל). שאלה האם ראיתי שעברתי ברמזור האדום?! עניתי לה כלא ראיתי אדום יכול להיות צהוב, אבל בטוח לא אדום. אמרתי לה שאני ממהר ללימודים. היא סיימה לכתוב החזירה לי רישיון ואמרה שאקבל דו''ח בדואר. קיבליתי את הדו''ח היום (מצורף צילום של הדו''ח) 1000 ש''ח + 10 נקודות. מה ניתן לעשות ? האם ניתן לבטל את הדו''ח?!
×
×
  • תוכן חדש...