Jump to content

gingergirl

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי gingergirl

  1. הי, מישהו יודע להגיד מה המשמעות (ייתרונות, חסרונות) של קניית רכב מסוכנות? אני מתכוונת בעיקר לרכבים שמפורסמים בטבלה השנייה בלוח יד2. תודה רבה!
  2. תודה על התגובות. כיוון שנראה שהמחירים של הספייס אכן עלו בשל הביקוש הגובר, רציתי להתייעץ לגבי אופציות אחרות - רנו קליאו B 2001 1.2 ידנית או 1.6 אוטומטית (אמינות? צריכת דלק?) zolshop - אשמח גם לפרטים נוספים לגבי הפונטו תודה רבה!
  3. שלום, אני מחפשת רכב ראשון, שיהיה חסכוני וקטן. הרכב מיועד בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר, אך צריך להיות מסוגל להתמודד עם עליות (ירושלים). עדיף גיר ידני. לצערי התקציב הוא עד 10K. מקריאה בפורום הבנתי שהאופציה העדיפה במצב הזה היא פונטו, אך רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין הפונטו ספייס לבין דגם ישן יותר, נגיד - פונטו - XTZ 60 ידני .1.3 האם יש המלצות על רכבים נוספים בתקציב עגום זה? תודה רבה!!
×
×
  • תוכן חדש...