Jump to content

ofirsh1975

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של ofirsh1975

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. החלפתי פילטר דלק - זה לא עזר. אמרו לי שיש בעיה וכבלי הצתה לא מעבירים ניצוץ באופן סדיר, וזה כנראה יותר את הבעיה. השאלה עכשיו היא אם החלפת כבלי הצתה תעזור (למרות שהחלפתי כבר לפני חצי שנה) או שצריך לבדוק את המפלג? האם ניתן לבדוק את המפלג איכשהו ללא צורך במוסך? ואם כן - איך עושים את זה?
  2. יש משהו שאני יכול לבדוק בעצמי לפני שאני נכנס עם הרכב למוסך שיפשוט את עורי? יש לי חוש טכני לא רע ואני יודע לעבוד עם הידיים - לכן אשמח לדעת אם יש בדיקות שאני יכול לעשות בעצמי. אגב - אם אכן זו משאבת דלק, ידוע לכם כמה צפוי לעלות ה"תענוג"?
  3. תודה דני. משהו ששכחתי לציין, זה שכשמהלך נסיעה כשאני מרגיש שהוא מתחיל לזייף - אני מעביר להילוך גבוה יותר לפני שהגיע הזמן (כלומר, להילוך גבוה במהירות נמוכה יחסית) ואז אין את הבק פייר. אני לא יודע אם ואיך זה קשור לאספקת דלק, ואם כבר - אז למה כשהרכב נוסע ב-20 דקות הראשונות אין תופעות כאלה ורק אחרי כן הבעיות מופיעות? יכול להיות שזו בעיה שקשורה למפלג או איזשהו חלק שמתחמם? חשוב לציין שהבעיה לרוב היא העניין שהרכב נחנק ונכבה לאחר עמידה בפקק או ברמזור, וזה מלווה לרוב בקירטועים כאלה. ועוד דבר - איך מתייחסים לעניין הזה שהמנוע "חותך" כשהרכב בניוטרל ואז אני נותן גז? (זה כאילו חותך ומגמגם לשניה אחת או שתיים ואז מסתדר) אשמח לעוד התייחסויות בנושא... תודה מראש ושבת שלום. אופיר.
  4. שלום לכם, יש לי דייהו סופר רייסר שנת 96, ידנית, 165000 ק"מ, במצב טוב מאוד יחסית. לפני כחצי שנה היתה לי בעיה שבמהלך נסיעה הרכב היה מפסיק להגיב ללחיצה על הגז, והיה משמיע לי כמו "בק-פייר" מתחת למנוע (באיזור של החיבור לאגזוז). החלפתי כבלי הצתה, בדקתי פלאגים וזה לא השפיע - עד החלפת מסנן דלק. עכשיו חזרה הבעיה שוב, כאשר הסימפטומים הם: הרכב מניע חלק ללא בעיה, טורים יציבים פחות או יותר. בזמן שהטורים יציבים, ואני נותן מכת גז, יש גימגום לרגע, אבל נותן גז בסדר לאחר מכן. כל עוד הרכב נוסע נסיעה קצרה בלי פקקים ורמזורים - הכל בסדר, אבל כשיש רמזורים או פקקים - הרכב כאילו נחנק בהילוך ראשון ונכבה. (הרכב מניע מיד כשאני מנסה להניע מחדש). כמו כן - בנסיעה בכביש מהיר, לפעמים שוב הגז לא מגיב ויש לי שוב את הרעש הזה (כמו בק-פייר) מתחת למנוע בחיבור לתחילת האגזוז, ואז לרוב הרכב נכבה בנסיעה. עושה לי רושם שכשהרכב מתאמץ מעט אחרי עמידה של כמה דקות (רמזור או פקק) - הוא מיד נחנק ונכבה. נראה לי שהכבלי הצתה והפילטר דלק תקינים כי החלפתי לפני חצי שנה. פירקתי את המצערת אתמול, ניקיתי אותה לחלוטין, וכנ"ל את מנוע הצעד הצמוד לה. החלפתי צינורות סדוקים של ואקום וכו'. קראתי בפורום על תקלות אפשריות החל ממכסה מפלג, מודול הצתה ועד מערכת דלק - ואני מעט מבולבל. אגב, לפני שתישאלו למה אני לא פונה למוסך, אז התשובה היא שבפעם שעברה שפניתי - אמרו לי שלא מזהים את הבעיה והפתרון הוא להתחיל להחליף חלקים (מהקל לכבד) - עד שיעלו על הבעיה (ככה כבר החלפתי את הכבלי הצתה, פילטר דלק ועוד כמה תקלות ש"עלו" עליהן תוך כדי...). פשוט לא בא לי שישחטו אותי לפני שאני מקבל כיוון... תודה רבה לכם.
×
×
  • תוכן חדש...