Jump to content

Mufleta

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    מעלה אדומים

הנקודות של Mufleta

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בוקר טוב (: אממ, שמע יש לי דלקן באוטו של אבא שלי (וגם רכב פרטי שלי), אז אין כ"כ בעיה להגיע לכל מקום בארץ. אני ממש רוצה לעזור לו כמה שאני יכולה יש לנו זמן פנוי אפילו ששנינו חיילים, אז זה לגמרי אפשרי מבחינתנו... שחר עכשיו עובד ככה שכספית נסתדר. נחפש טוב ונמצא את ההכי איכותי במחיר הכי הוגן כי אין כל כך דרך אחרת ברכבים המדהימים האלה, בנינו... (: אני בעיקרון הייתי הכי רוצה לדעת מאיפה כל מי ששיפץ את רכב האספנות שלו, השיג חלקים. אפילו במחירים הכי מוגזמים... בסוף הרכב יראה טוב וכמו ששחר רוצה וזה מה שהכי חשוב לי. שבת שלום ותודה למי שהגיב... בני, אצור איתך קשר בערב בהודעה פרטית, תודה!
  2. זה מנוע 1.6 וזה פינטו. והייתי שמחה פשוט להשיג מאגר חלקים מכניים (קוסמטיים ברי השגה באיביי אז אפשר להסתדר למרות המחירים), החל מהחלקים הקטנים ועד המנוע... צריך גם גיר חדש (זה אוטומט, למרבה הפלא)... כן חבר שלי זה שחר (: הוא אמר לי שהוא מכיר בחור עם פורד צהובה כשהצעתי לו לצבוע אותה לצהוב
  3. היי, חבר שלי לפני כחודש רכש פורד קאפרי שנת 73, היא נוסעת טוב אבל המצב המכני לא מאיר פנים. הוא התחיל לטפל ברכב ואני עוזרת במה שאני יכולה, אבל ככל שהזמן עובר ודברים לא זזים זה יוצר תסכול רציני, במיוחד בנושא חלקי חילוף לרכב שקשה להשיג. אנחנו במן "מסע" כזה כדי להשיג חלקי חילוף אבל כמעט ואין לנו מקורות מלבד איביי, שממנו רוב החלקים לא מגיעים לישראל. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מקורות להשגת חלקי חילוף במצב טוב לרכב או שאתם עצמכם מחזיקים בחלקים שיכולים לעזור לנו. לאחר הטיפול המכני ברכב הוא מאוד רוצה לצבוע את האוטו ולרפד את כל המושבים והפנים של האוטו מחדש, אז אם אתם מכירים מישהו שעושה טיפולים כאלה ובמחירים הוגנים, אני ממש אשמח! (: תודה רבה לכל מי שיכול לעזור וחג חנוכה שמח! רעות.
×
×
  • תוכן חדש...