Jump to content

shlomitole

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של shlomitole

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. היי, אשמח לשמוע מה החלטת, אני מתלבט לגבי רכישה של אורלנדו בנזין שנת 2015. איך צריכת הדלק?אמינות? חוות דעת כללית... תודה
  2. משה שלום! יש לי בעיה דומה ואני גם מתלבט אם להחליף גומיות שסתומים. האם אתה החלטת? אם יש לך תובנות שיכולות לעזור אשמח לשמוע... תודה!
  3. המכונאי אמר שהוא שם מפלסטיק במקום גומי.. כמו כן הוא אמר לי שטיפול שורשי יותר יינתן אם נחליף רנגים. תודה רבה על העזרה!
  4. 190000 ניסיתי את הדבש וזה לא עזר.. דיברתי עם מכונאי והוא אמר שהחלפת גומיות שסתומים תפסיק את בעיית העשן. נתן לי מחיר של 450 שקל..
  5. שלום כולם! יש לי מאזדה לאנטיס 97 מנוע 1600. לאחרונה אני עד לתופעה שבבוקר כשמתניעים יש עשן לבן וסמיך שיוצא מהאגזוז במשך רבע שעה! יש לציין שאי אפשר לסוע עם עשן כזה זה מיסוך כבד! ישנה ירידה בכמות השמן שבמנוע וניתן להריח שזה שמן שמתאדה. התופעה קורת רק בבקרים מה שאומר שרק כשהמנוע קר. הלכתי למספר מוסכים אחד אמר שאין מה לעשות .השני אמר שאפשר לנסות לתקן ולא בטוח שהתיקון יועיל. מה נראה לכם? האם יש איזה תוסף או סוג שמן שאני יכול לנסות? תודה רבה!
×
×
  • תוכן חדש...