שלום רב,
לאחר סיבובים וחפירות בגוגל, באתר שלכם ובאתרים ישראלים נוספים נחשפתי למתאם שמקל על שמיעת MP3 באמצעות המתאם.
מצאתי מתאם ב-Ebay (http://www.ebay.com/itm/CD-Changer-USB-SD-AUX-Mazda-2-3-5-6-MX-5-RX-8-/270743397178?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f0990633a#ht_3902wt_1110).
שאלתי היא כזו - במהלך השיטוטים בכל מיני אתרים היה כתוב שלא בכל מערכת שיש למאזדה יש את החיבור הזה מאחורה על מנת לחבר את המתאם, אני לא בטוח אם הכוונה של האנשים (הישראלים, זה היה בפורום אולי פה או אתר מקביל) היתה למתאם המדובר.
היה כתוב שצריך ללכת למאזדה כדי שהם ייגבו כסף על חיבור של AUX או חיבור של צ'יינגר, אני לא ממש סגור על מה היה מדובר.
אני לא רוצה להזמין את המוצר מבלי לדעת האם קישרתי בין שני דברים לא קשורים או שהאם יש מצב ואכן אין במערכת הספציפית שלי באוטו את האפשרות לחבר את המתאם.
פרטים על הרכב : מאזדה 3, אקטיב, 2006, ליסינג לשעבר (ברשיון של הרכב כתוב קבוצה 2 אם זה משנה).
אני אערוך את ההודעה במידה ואמצא את ההודעה שכתב הבנאדם שאמר שצריך לשלם למאזדה שישימו את החיבור האחורי.
מקווה שאני מבולבל ובעצם זה חיבור סטנדרטי שקיים בכל מערכת.
תודה רבה לכם ושיהיה המשך ערב טוב.