Jump to content

Elad234

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Elad234

  1. כרגע נוטה ללכת על המונדיאו.. אני מאוד מרןצה ממנה סה״כ, ואומרים שלא מחליפים סוס מנצח. האם מבחינת אבזור פנימי ונוחות יש הבדל מורגש?
  2. אין אופציה לC5 הצגת פה חסרונות שבמחינתי פחות קריטיים, למעט ההגה בעיר. עד כמה קריטי ההגה ה"בעייתי" לטענתך בעיר? איך הוא בהשוואה למונדיאו?
  3. שלום. חשוב מנוע חזק, איבזור פנימי, ונוחות נסיעה. אשמח לעצות נוספות. סה״כ אני די מרוצה מהמונדיאו 08. לגבי השאלה על המזגן, אכן המזגן חלש יחסית, משהו שדי שמים לב אליו, לא ברמה של הייתי פוסל קניה, אבל אכן מורגש. האמת אתם ממליצים לגוון ולקחת את המאליבו? האם יש סיכוי שאתחרט? אנסה במקביל לעשות עליה נסיעת מבחן. שבוע טוב
  4. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, לקראת החלפה של רכב מהעבודה. את ה3 שנים האחרונות העברתי כם פורד מונדיאו 2008, ומאוד מרוצה ממנה. כעת אני מחליף את האוטו, וצריך להחליט בין 2 מכוניות: פורד מונדיאו 2011 או שברולטמאליבו 2011. אשמח לקבל עצות להחלטה זו. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...