אהלן , אני נוהג על פלצוואגן בורה שנת 2001 ,אוטומטית .
לאחרונה הכנסנו אותה לטיפול עשרת אלפים במוסך ... ופתאום ב"מקריות" האוטו לא מתניע ...
טוב , במוסך טענו שהלך האלטרנטור , אבא שלי נתן עזר למצבר ונסענו הביתה אמרנו נטפל בעסק במקום אחר לא במוסך של ה .. לא משנה מה האלה . קיצרר ... מסתבר שבמהלך היום ומשו שהאוטו היה במוסך המערכת הייתה פתוחה והעובדים שמעו מוסיקה והכל .. קיצר היה סיכוי שהם רוקנו ת'מצבר .
החלפנו מצבר בין המכוניות שיש לנו ו .. וואלה האוטו מתניע , מראה שיש טעינה של 14 ומשהו והכל טוב ויפה עבר גם לילה שלם והכל פועל אחלה ... יום למחרת בצהרים לאחר שהחלפנו מצברים , נדלקה לי מנורת המצבר ... המשכתי בנסיעתי ... ולאחר כמה זמן נדלקה לי מנורת בלם היד וצפצפה והיבהבה , המנורה שמראה שאין חגורה גם הבהבה וגם מנורת ה ABS .. בקיצור כל האוטו התחרפן .. בזמן שנסעתי האוטו התחייל לקרטע ולהחליף הילוכיםם (ככה זה נשמע) והברקסים עבדו חלקית נקרא לזה ככה .. איך שעצרתי בצד הדרך .. באתי להעביר לפארקינג . האוטו נכבה כליל .
ניסיתי לסגור את החלונות אך האוטו הוריד אותם בחזרה .
האם לדעתכם זאת בעיית טעינה ובאמת צריך להחליף אלטרנטור ? או שזה בעיה במחשב ? או שלא יודע מה ... תשובות יתקבלו בברכה . תודה מראש .