Jump to content

trave

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי trave

  1. תודה שוב על התגובות, ובכל זאת אני מנסה לקחת פוזיציה נייטרלית 1. הנזק שנגרם לרכב מקדימה בפגוש לא יכול להסביר את הנזק שלי (אי אפר לשבור ציר גלגל ע"י שפשוף של פגוש מפלסטיק בגלגל מבלי להרוס אותו כליל) , המכה היתה עם הגלגל שלו לתוך גלגל שלי בזוית מסויימת מבחוץ אל הפנים, אחרי זה הסטטה קלה והמשך תנועה תוך כדי שפשוף כל הצד הימין שלי, ניתן לראות בתמונה אפילו שהמראה שלי התקפלה במקצת אחרי מכה , זה אומר שהרכב נעצר במקביל אלי ופגע במראה ע"י חלק עליון שלו, כאשר אחרי המכה הראשונה הגלגלים שלו המשיכו להסתובב וצברו חלקיקי צבע על גביהם. לדעתי בוחן תנועה יכול להגיע לקביעה
  2. תודה על תגובותיכם, 1. אני לא רוצה להסתמך רק על עדים, הבן אדם שקרן, זה אומר שיכול לארגן אולי עדים פיקטיביים. 2. לגבי שמאי וגובה הרכב פחות ברור לי, יש צילומים מפורטים של הנזק ברכב שלי , לגבי הנזק ברכב הפוגע יש לי רק צילום הזה , האם זה מספיק כדי להתבסס על גובה הפגיעה. אני מכל מקרה אפנה לשמאי לחוות דעת נוספת. אני חושב יותר על 3 כיוונים 1. הפגיעה הראשונה בפגוש בזווית די ישרה ואחרי זה פגיעות שיפשוף בצד הפגוש כולל גלגל וכנף אחורית, זה אומר שלאחר פגיעה ראשונה סטטי שמאלה ואז שברתי בפתאומיות שוב ימינה, דבר שמנוגד לכל היגיון כולל פיזיקלי. 2. שיפשופי צבע על הגלגלים מצביעים על כך שגלגליו הסתובבו בזמן המכה . 3. הנזק העיקרי ברכב שלי הוא משבר ציר הגלגל , נזק שיכל להגרם רק אם כיוון כוח הפגיע היה בגלגל ישירות מבחוץ על מרכז הרכב בזווית מסוימת דבר שלא יכל להתרחש מפגיע שלי מאחור כי הפגוש שלי לא נפגע כלל. מה דעתכם?
  3. שלום, לפני כחצי שנה נסעתי ברכב כאשר איתי עוד שני אנשים מבוגרים, לפתע רכב מקדימה עוקף רכב אחד , נעצר , פותח את הדלת ויוצא בסערת רגשות ומתקרב לנהג רכב שנעקף, מראה הנהג היה די מאיים , הנהג הנעקף לא חשב פעמיים ובבהלה שילב לרוורס ונתן גז בעצבים, אני עמדתי מאחוריו , כאשר ראיתי את המתרחש ניסיתי לעקוף אותו אך כתוצעה מתנוע עמוסה בנתיב הנגדי נאלצתי לעצור בערך 4 מטר מאחוריו . כאשר התרחשה התאונה אני עמדתי לחלוטין והחזקתי ברקס כי לא היה באפשרותי להספיק לעשות משהו, לאחר התאונה הוא נסע קדימה במקצת, יצא, התנצל רבות על פזיזותו מסוכנת, הבטיח לטפל בבחור שעצר אותו (זכרתי מספר ומיד נתתי לו) עשיתי כמה צילומים, לקחתי פרטיו, הוא אפילו הסיעה את האנשים המבוגרים שהיו איתי כי הרכב שלי נפגע קשות. מעכשיו סיפור ניהיה עוד פחות סימטי: הגעתי לחברת ביטוח , בבעלותי ביטוח צד ג' בלבד, אך מאחר ואיני חש שום בעיה מצידו , מגיש טביעה, משלם על דוח שמאי, משאיר צ'ק בטחון על התיקון (1000 + 7000 שח) , הביטוח שלי טובע את הביטוח שלו , אך הוא מכחיש שאשם וטוען שאני זה שפגעתי בו מאחור, כרגע העניין אמור כנראה להגיע לבית משפט. (הצ'קים כבר נפדו ואני יצאתי בנזק כספי של 8000 שח) אני מבקש חוות דעת מקצועית שיכולה להוכיח את האמת במשפט על סמך צילומים שעשיתי מיד לאחר התאונה. אני חושב שצילומים אלא יכולים להוכיח את האמת (גירסה שלי) מעבר לכל ספק סביר, אשמח לקרוא דעתכם ומודה מראש על התייחסותכם לנושא.
  4. שלום חברים, ביום המסירה הרכב נכבה פעמיים. זה קרה במצב של עצירה כמעט מוחלטת, לפני פניה. ברכב הותקנה מערכת יתוראן save באותו יום. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...