Jump to content

SgC

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של SgC

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אהלן, בדרך לקניית רנו מגאן 2008 סדאן מקרסו. נתנו לי הסטוריית טיפולים - ויש שם סעיף מלחיץ: "רכב נכבה בנסיעה בהפעלת מזגן, רכב לא מניע לסירוגין" לבטל הכל?! מצורף גם הדוח בדיקה שלהם. bdika.pdf document2011-09-03-105603.1-2.pdf document2011-09-03-105603.3-4.pdf document2011-09-03-105603.5-6.pdf
  2. תודה על התשובה - וזו בדיוק הנקודה שבגללה אני מתלבט. מצד אחד, כפי שאמרת, אפשר לקנות רכב כזה הרבה יותר בזול מפרטי. מצד שני, רכב כמו מגאן ממש לא היה בתוכניות שלי, אז אם אני כבר הולך על קנייה מפרטי בלי כל הביטוחים והאחריות - אני כבר אקנה רכב קטן. בנוגע לאחריות של 3 שנים, השאלה היא באמת אם זה כזה שווה. כי התקלות שאופייניות לרנו למיטב הבנתי - תקלות קטנות ומעצבנות, כך אומרים - דווקא לא מכוסות באחריות.
  3. אני מחפש רכב קטן, חסכוני בדלק ואמין. עד עכשיו חיפשתי בעיקר סיריון, כשהאופציות היו בעיקר 2007 (ליסינג->פרטי), שהמחירון שלה הוא בערך 53 אלף. קיוויתי למצוא משהו ב-50 אלף שקל, שזה התקציב שלי. אבל... אז הלכתי לקרסו והציעו לי הצעה מאוד מפתה: רנו מגאן 2008, 77 אלף קילומטר, 53 אלף שקל. + 3 שנים אחריות מלאה כולל הכל, חוץ מבלאי טבעי + מבצע לחברי מועדון בהצדעה: ביטוח מקיף + חובה לשנה 3 שוברי טיפול (350 שקל כ"א) מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, DVD, גיפיאס, מצלמה אחורה וכל הפיצ'יפקעס האלה. מצד אחד מפתה מאוד. מצד שני - זה אוטו יותר גדול ממה שרציתי, פחות חסכוני ממה שרציתי, והרבה פחות אמין ממה שרציתי. מה הייתם עושים? והאם מגאן 2 באמת לא רואה מוסך?!
  4. הבעיה היא שגם היום, גם אתמול, התקשרתי ל-4-5 אנשים, כולם עם רכבים שנשמעים טוב, קילומטר נמוך - אבל אין טיפולים רשומים. זה נראה כאילו באמת אין דברים כאלה, סיריון עם היסטוריית טיפולים
  5. אני מחפש רכב כבר כמה שבועות (דיהטסו סיריון, כ-50 אלף שקל). אני מוצא דברים מתאימים, אבל משום מה כל מי שאני מתקשר אליו אומר לי שאין לו הסטוריית טיפולים. התירוצים רבים (טיפלתי במוסך של העבודה, לא היו כמעט טיפולים אז לא היה טעם ...), אבל זה עדיין מחשיד אותי. אז השאלה שלי היא: האם אני חי בסרט ואף אחד לא באמת מחזיק הסטוריית טיפולים של הרכב שלו, או שזה באמת סיכון לקנות אוטו שאני לא יודע מה עבר עליו? תודה!
  6. היית נשאר עם ההמלצות האלה גם אם הייתי יורד לשנת 2006 עם סיריון ופולו אוטומטית (51 אלף כל אחת במחירון של יד2)?
  7. העדיפות של הפיקנטו בגלל היותה חדשה נשמעת הגיונית. אבל בהנחה שאני אסע הרבה בכבישים בינעירוניים - היא לא חלשה מדי? מנוע 1.0 יעמוד לאורך זמן בנסיעות של 120 קמ"ש על כביש 6? לגבי היאריס - מסכים. נראה לי שאני יורד ממנה.
  8. אני מחפש רכב סופר מיני/מיני, והצלחתי לגרד 50 אלף לטובת העניין. קיבלתי המלצות על סיריון, אז זה היה כיוון העיקרי שלי. לפי מה שראיתי, אין בעיה למצוא סיריון 2006 במצב טוב עם קילומטראז' נמוך ב-45-50 אלף שקל. אבל... צצה לפתע אפשרות לקנות יאריס 2005, 70 אלף ק"מ, ב-60 אלף שקל. מדובר במכר, כך שזה ללכת על בטוח מבחינות אמינות המוכר - יתרון גדול. השאלה היא אם היאריס, מבחינת ירידת ערך ושאר הפרמטרים, אכן שווה עוד 10 אלף שקל בתקציב. ואם כבר אני מוסיף עוד 10 אלף, אולי כבר כדאי ללכת על פיקנטו חדשה ב-62 אלף?! אני צריך אוטו קטן לנסיעות עירוניות אבל גם בינעירוניות (מהמרכז לצפון וחזרה כמה פעמים בחודש). הכי חשוב: 1. אמינות 2. חיסכון בדלק 3. בטיחות. תודה לעונים.
×
×
  • תוכן חדש...