Jump to content

lior454

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי lior454

  1. שלום אנשים, יש ברשותי טיוטה קורולה שנת 2003 שאני רוצה מעט לשדרג אותה במערכת מולטימדיה ומצלמה אחורית בזמן רוורס, זה פרוייקט שאני רוצה לעשות בעצמי, אני רוצה להזמין מחו"ל את האביזרים הבאים: פלסטיק לדשבורד: כאן חיווט למערכת: כאן ומערכת מולטימדיה פשוטה + מצלמת רוורס כזאת: כאן האם יש עוד משהו ששכחתי ואני צריך להזמין? איזה שהם טיפים?
  2. בוקר טוב חברים, מדובר על רכב טיוטה קורולה שעמד בחוץ במשך כ3.5 שנים, מסיבותיי האישיות החלטתי להשמיש את הרכב ולאחר טיפולים וטסט הרכב נוסע מצויין, אבל בגלל שהרכב עמד בשמש במשך כל כך הרבה זמן, החלונות והפנסים העכירו בצורה קשה (צירפתי כמה תמונות להמחשה), האם יש משהו שאפשר לעשות לפני שאני מחליף הכל בעלות גבוהה? ניסתי לנקות מעט עם סבון ולשפשף עם סקוצ' עדין, לא הזיז לזה, כמו כן ניסתי עם מסיר שומנים קר, אבל כל מה שזה עשה רק להוריד את השומן שהצטבר על החלונות אבל לא עזר להשחרה.
  3. אני מתכנן כבר כמה חודשים על מחשב בתוך הרכב (עדיין אין לי), יש לי הרבה ידע בחומרה ככה שלא תהיה בעיה כלשהיא בחיבור וכ'ו, השאלה שלי היא האם מחשב בפאנל הקדמי של הרכב הינו חוקי?, והאם אפשר מקור לקרוא על כך, תודה, ויום טוב.
×
×
  • תוכן חדש...