Jump to content

dubish

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של dubish

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. רציתי לרכוש הונדה ג'אז בשנתון 2004-2005, אך אני לא מוצאת רכב עם נתונים מתאימים במחיר נורמלי ולכן אני שוקלת לרכוש פז'ו 206 באותם שנתונים. אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכב. חשובים לי הפרמטרים הבאים: 1. אמינות 2. חיסכון בדלק 3. שמירה על ערך שוק תודה וחג שמח!
  2. התכנון המקורי היה לרכוש הונדה ג'אז 2005/2006 בעלות של 55 עד 60 אלף. אבל אז מצאתי גרנדה פונטו 2008 יד ראשונה עם קילומטראז' של 20 אלף ולכן התחלתי לשקול את זה כי אני אקבל יותר תמורת הכסף שלי. מי שהזהיר אותי מהגרנדה הוא מכר שלי שהוא מוסכניק שאמר לי שהגיר עושה בעיות ולכן לא כדאי להתקרב לרכב הזה, אח"כ קראתי קצת בפורומים ובאמת יש הרבה תגובות לא טובות הן לגבי האמינות והן לגבי איכות הנסיעה. אם כל כך הרבה משמיצים את הגיר אז אולי "אין עשן בלי אש"...? שאלה חשובה נוספת היא- האם לגרנדה פונטו נכנסת עגלת תינוק?
  3. אני מתלבטת בין שתי המכוניות. מעדיפה את ההונדה ג'אז בגלל שהוא אמין וחסכוני אבל הוא יקר יותר באופן משמעותי. אני שוקלת לקנות גרנדה פונטו בעיקר בגלל שמדובר ברכב זול יחסית וחסכוני. אך האם הוא אמין? הזהירו אותי שלא כדאי להתקרב אליו בגלל שהגיר הרובוטי עושה בעיות וגל בגלל שבלתי אפשרי למכור אותו, האם זה נכון? תודה וחג שמח!
×
×
  • תוכן חדש...