Jump to content

norr

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של norr

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. norr

    גז נתפס

    תודה יעקב על תשובתך הנושא ייבדק והמסקנות יפורסמו
  2. norr

    גז נתפס

    הארוע מלווה בהרבה עשן וזה לא נעים כלפי נהגים בסמוך. עד שקראתי את מה שכתבת הייתי בטוח שהדוושה נתפסת, כעת יכול להיות שמדובר בתקלה היוצרת טורים גבוהים מאוד (6000 ויותר) ללא קשר לדוושה. לא ניסיתי לכבות מנוע. אני מעביר להילוך סרק, משחק עם המצמד ועם הגז וזה נרגע. בשניות אחרי האירוע הרכב מקרטע אחרי החוויה הלא נעימה, ואח"כ חוזר לעצמו.
  3. ברנו מגאן קלאסיק מנוע טורבו דיזל הזרקה 1900 דוושת הגז נתפסת לפעמים בהעברה להילוך גבוה יותר. המנוע מגיע לסל"ד אדיר ואחרי כמה שניות נרגע. אין הפרעה של השטיח לדוושה. אחרי החלפת בוסטר בלם (האם קשור ?) לא איתרתי כבל גז במנוע. חן חן למי שיודע ויכול לסייע
  4. בעיה עם רנו מגאן 2003 סדאן קלאסית ידנית 1900 דיזל 115000 ק"מ אין בעיה בהתנעה, אך המנוע מקרטע ורועד בבוקר , כל הרכב רועד כולל האגזוז לאחר כ- 10 דקות נסיעה הרכב נרגע ועובד חלק יותר הבעיה אינה קיימת במשך היום, אפילו לאחר חנייה של כמה שעות, רק בבוקר. לעיתים בנסיעה מהירה לאחר בבלימה (רמזור) בעיית הרעידה חוזרת לכמה שניות חיבור למחשב לא איבחן תקלות רשומות יש למישהו רעיון ???
  5. לסיטרואן קסארה 2002 דיזל 1900 סמ"ק (לא HDI) עשתה 140000 יש קשיים בהנעה כשהמנוע חם עם מנוע קר מניעה בנגיעה עם מנוע חם, אחרי שמכבים מנוע למשך כמה דקות יש קשיים בהנעה. אפילו מספר נסיונות ממושכים לא עוזרים כדי להניע אותה יש ללחוץ על בוכנת בית פילטר סולר בזמן הסטארטר. הסטארטר / המצבר חזקים מצתי להט הוחלפו ולא נפתרה הבעיה מכונאי שבדק טען שבית הפילטר סולר מושך אויר. בית הפילטור הוחלף והבעיה לא נפתרה. מכונאי אחר שבדק טען שאחד מחוטי מערכת הסולר סדוק ומושך אויר למערכת מכונאי אחר טען שיש לשפץ משאבת הזרקה מישהו "מוסמך" אחר טוען שהבעיה באימבולייזר יש למישהו מושג ?
  6. למחפשים מנוע עם עוצמה רנו 19 מנוע הזרקה 1800 שנת 93 190000 ק"מ הגה כח מזגן ידני יד שניה מחיר הזדמנות 7900 לחייג 6424356 050 (מרכז)
  7. חוששני שלא אוכל לחדש לך הרכב נקנה מחברת ליסינג רק לאחרונה והתכוונתי ב....קרוב מאוד להכנס לטיפול מקיף כרגע המצב הוא שאופטימי אני לא עקב הרעשים ששמעתי אבל עדיין הרכב מניע אשמח לקבל רשמים מה הנזק המשוער כדי שאוכל להתמודד מול המוסכניק ולהפגין טיפה ידע
  8. סיטרואן קסארה 2002 1900 דיזל ידנית 140K בזמן נסיעה במהירות כ - 80 קמ"ש פתאום צליל מבחיל של כאילו פיסת מתכת משתוללת בתוך המנוע . הצליל הולך וגובר ופתאום המנוע מרעיש מאוד לא סוחב ומקרטע. עצרתי בצד כיביתי מנוע . אחרי דקה הנעתי. הרכב הניע מיד אבל עם רעשים. כיביתי וגררתי למוסך. המכונאי הניע את הרכב כדי לעלות לליפט. חגורת הטיימיג פורקה . היא לא נקרעה, אבל היתה סדוקה מאוד ונשרו ממנה סיבים המכונאי אמר שמסקנות יהיו רק מחר לאחר לאחר פירוק הראש מנוע ובדיקת השסתומים ויתכן שחלקים מהרצועה הסדוקה חדרו למערכת ???? מה הנזק שנגרם לדעתכם
  9. יד ראשונה, 1999, דיזל, גיר-רגיל , נפח 1900 , אדומה מחיר הדזמנות: 19,000 (מחיר סופי) ליצירת קשר 0506424356
×
×
  • תוכן חדש...