Jump to content

yar.ibiza

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של yar.ibiza

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אני חושב שלמרות שמדובר רק בפס"ד מנחה של המחוזי, על בית התביעה לערער על כך ולזכות. אחרת זו מדינה כמו אירן אם לא מאמצים פסיקות. אני אבקש את כיולו של המכשיר. אבל אם התביעה תציע לי משהו שיחסוך לי סאגה משפטית.. סביר שאסכים. כי למי יש כח... עברי התעבורתי די נקי. 4 נקודות חובה. 13 שנה על הכביש.
  2. נסעתי פחות... אני חושב שהממלז קלט את הבחור שנסע לידי עם פג'ו אדומה. אבל זה הפרט הפחות חשוב כי לך תוכיח... מה שכן... פסק דין המחוזי קבע כי הממלז לא מכוייל כחוק, ולמשל בב"ש כולם יוצאים זכאים על דוחות ממלז. צריך לראות מה יהיה אצלי, אני אבקש לבסס את טענותיי על פסיקת המחוזי. נ.ב. לכל השאר... כן הועלתה המהירות בכביש 2 למשל ל 100. תבדקו באתר הממשלתי. ההנחיה מיידית. כמו כן המהירות בכביש 1 וזה ממש בוודאות כבר עלתה ל 110
  3. איך אני יוצר קשר עם התביעה? מה שמם בישראל? טלפון אם יש?
  4. בעיה כי יש דרכים שעולים קרוב לדוח שלך להוציא מהבנק אישור אחורה ששילמת באשראי ו\או דרך הדואר. אבל... תטען ששילמת. חובת ההוכחה עליהם כי אם לא היית משלם - הם היו אמורים לשלוח התראה בשנתיים ואני מבין ממך שזה לא קרה. או שזה קרה והתעלמת?
  5. נמדדתי (לכאורה) בכביש 471 נוהג במהירות 125 קמ"ש (130 בממל"ז פחות 5) עכשיו... עבירה זו דינה 8 נקודות. אני אמנם יכול להילחם על הכיול והכל... ויכול להיות שזה מה שאעשה(לא שאני יודע מה לבקש ומה לעשות בדיון ההקראה) ואגב דיון הקראה - אין סיכוי בעולם שאני לא מודה ופוסקים לי עונש כבר בדיון נכון? מכיוון שאני מאוד לא מעוניין בנקודות... האם יש מצב להגיע איתם לעסקת טיעון במקום ללכת למשפט בו אוכיח כי הממלז נניח לא מכוייל? ובעצם השאלה הכי הכי חשובה!! כץ העלה את המהירות המותרת במספר כבישים מהירים - לא מצאתי תיעוד (מעבר לתיעוד כמו "לדוגמא כביש זה וזה" בו מופיעים בדיוק מספרי הכבישים בהם העלו את המהירות) אני נמדדתי לפני התקנה החדשה. האם 471 כלול בה? אם כן(אם העלו 110) זה כבר מוריד אותי מרף 8 הנקודות. קיצור מה עליי לעשות? הדיון הקראה ב 14.2.2011 תאריך המדידה ביולי 2010 האם ניתן אגב לדחות את דיון ההקראה (יש לי קורס חשוב שנפתח בדיוק ביום זה... יקבלו את זה? למי פונים ...? צריך בכלל עו"ד בשביל זה...?) יש בכלל גישה לאזרח מן השורה ללא עו"ד לפנות לתביעה? לכל התשובות אודה! ירון.
×
×
  • תוכן חדש...