Jump to content

eladmiata

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של eladmiata

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי לאנד קרוזר 2006 ארוך 170,000 ק"מ עם ויברציות בעיקר ברברס . האם גם זה קשור לתושבות מנוע ?
  2. בדקתי ואין נזילות שמן , מכיוון שהייתי בלחץ שמתי שמן 10-40w הבנתי שצריך צמיגי יותר . בכל מקרה אתחיל לעקוב אחרי מדיד השמן
  3. שלום לחברי הפורום , לפני כשבועיים רכשתי לאנד קרוזר ארוך 2006 עם 153,000 ק"מ . בדקתי אותו במכון בדיקה עצמאי ושם אמרו לי שהרכב אוכל שמן בצורה סבירה לגיל הרכב . השבוע נדלקה לי הנורה של השמן מילאתי שמן , ובמקביל פניתי למוסכניק של הבעלים הקודם , הוא אמר לי שאם הרכב אוכל שמן ויוצא עשן לבן מדי פעם מהאגזוז אז יש בעיה בטורבו ויש להחליפו . האם למישהו יש מושג האם טענה זו נכונה ? מכיוון שהרכב "סוחב" היטב ולא הרגשתי בעיה מיוחדת ברכב . אשמח לחוות דעתכם .
  4. שלום לחברי הפורום , רכשתי לבוסית פורד s-max שנת 2008 דגם טיטניום , לצערי חסר ברכב ספר הוראות לנהג , אשמח לדעת היכן ניתן להשיג ספר זה , גם לינק יעזור מאד , כמו כן הרכב מגיע עם מפתח מתקפל משולב בשלט נוחות , היכן ניתן לשכפל מפתח נוסף בעלות סבירה ? במוסך המרכזי דרשו ממני 1150 ש"ח !!! תודה לכלום על העזרה .
  5. צודק . מידות הצמיגים הם : 195/65/15
  6. אני מעונין לרכוש ג'יפון בסביבות ה 120,000 ש"ח ( יד שניה כמובן) השימוש העיקרי הוא נסיעה עירונית ובין עירונית עם ירידה מידי פעם לשבילי קק"ל וכד' אני מתלבט בין סוזוקי גראנדויטרה , סובארו פורסטר או טויוטה ראב 4 אשמח לשמוע מבין הרכבים הנ"ל על מה אתם ממליצים מהבחינות הבאות : נוחות נסיעה , עלויות אחזקה וצריכת דלק ואמינות כוללת של הרכבים . תודה לכולם .
  7. בבדיקה האחרונה לצמגי המאזדה 3 החלטתי שהגיע הזמן להחליפם בחדשים בבדיקה ראשונית שעשיתי עלות החלפת 4 הצמיגים נעה סביב ה 1350 ש"ח לצמיגים מפירמות מוכרות . האם לדעתכם זהו מחיר סביר ? אשמח לשמוע תגובות , אגב אני ירושלמי ואשמח לקבל המלצות לפנצ'ריות באזור .
  8. שלום לך , אני יכול לייעץ לך מניסיוני האישי לפני כחצי שנה החלטתי לנסות לוותר על רכב הליסינג שלי ישבתי עם הבוס ושאלתי אותו ישירות כמה עולה לו להחזיק לי את הרכב כולל דלק ,תשלום לחברת הליסינג והוצאות נוספות הוא אמר לי שכ 4000 ש"ח בחודש ביקשתי ממנו להעביר לי את הסכום למשכורת ואני מוותר על הרכב כך שהרווחתי 4000 ש"ח בברוטו שהם כ 2300 נטו ובנוסף אני לא משלם מס בגין שווי שימוש כ 1400 ש"ח נטו כלומר חסכתי 3700 ש"ח בחודש רכשתי מאזדה 3 ואני מנהל מעקב על הוצאות הדלק ביטוח ירידת ערך תיקונים ובינתיים כל חודש יוצא לי רווח נטו של כ 1300 ש"ח !! לדעתי מי שלא נוסע מעל 25,000 ק"מ בשנה כדאי לו לנסות ולוותר על רכב הליסינג ויש יתרונות נוספים : אתה יכול לבחור כל רכב שמתאים לך ואינך מוגבל לרכבים שחברת הליסינג והמעביד שלך מקצים לך , אתה יכול להוסיף תוספות שונות לרכב ללא חשש ועוד . בהצלחה !!!
  9. שלום לכולם , אני חדש בפורום ואודה לכם על עזרתכם . רכשתי בחודש מאי 2010 מאזדה 5 מודל 2008 מחברה נחשבת לאמינה בתחום (הכל יחסי) בכל אופן בעת רכישת הרכב המוכר החשיב את מחירון הרכב לפי שנתון בלבד כלומר מודל 2008 , היום כשניסיתי למכור את הרכב הוסבר לי כי מכיוון שהרכב עלה על הכביש ב מאי 2007 אומנם הוא נחשב מודל 2008 אך מורידים מהמחירון כ 4000 ש"ח כששאלתי מדוע בעת שרכשתי את הרכב לא נעשה התחשיב באותו אופן התשובה שקיבלתי היא כי בתאריך 5/2010 עדיין לא חושב המחיר עפ"י חודשים . האומנם ? ואם כן מה השתנה ממאי 2010 לנובמבר 2010 ? אודה לאנשי המקצוע !
  10. שמי אלעד מירושלים , ואחד התחביבים הגדולים שלי זה רכב וטיולי שטח , תצחקו אבל היום אני נוסע על מאזדה 3 ו 5 של האישה אני מאחל לעצמי שאהיה גדול לנהוג על מאזדה מיאטה .
×
×
  • תוכן חדש...