הי. אני אינה, בת 26. נוהגת בפולקסוואגן גולף. אוהבת את המכונית שלי וקשורה אליה. אני חדשה בפורום. (בד"כ אין לי זמן לזה ורב הזמן אני תכלס חורשת את כבישי הארץ) כרגע בשלבי סיום תואר, עובדת.
עכשיו, הסיפור הוא שאני עולה על טיסה לפריז עוד 5 ימים, נוחתת שם ב17 לחודש.
קיבלתי חופש לא צפוי מהעבודה והחלטתי על זה ממש בספונטניות (טיסות הרגע האחרון), אז לא הספקתי לתכנן כלום לטיול. עדיין לא השכרתי רכב אבל ממש חשוב לי לצאת מחוץ לעיר ולחרוש קצת כי בפריז כבר הייתי פעמיים בחיי ואני מעדיפה לכוון הפעם לאוויר הצלול של נורמנדי ובריטני.
מכיוון שהטיסה יצאה ממש זולה יחסית, יש לי תקציב להשכרת רכב אוטומאטי לשבוע.
בכל מקרה השורה התחתונה היא שקיבלתי מהאתר ים המלצות בכל נושא- קניות בפריז, מסעדות בפריז, בתי מלון בפריז - בקיצור פריז פריז פריז. הכל חוץ מהנושא הכי חשוב לי- השכרת הרכב. - בכל אופן , בשורה התחתונה בין שלל הטיפים קיבלתי מהם גם מפה עם פירוטי כבישים בעיקר, ואחרי שכתבתי להם הם ענו לי במין טיפ כללי כזה- שלגבי רכב - ההמלצה שלהם היא לשכור את הרכב בשדה התעופה.
אני מתלבטת אם להזמין באמת משם את הרכב, או מהארץ, אשמח לקבל מכם גם כמה טיפים והמלצות לגבי דגם שיעזור לי לנצל טוב את הכבישים היפים של המדינה. אני כל היום על האינטרנט מנסה להרכיב מסלולים וקשה לי להתפנות לזה. אשמח לכל עזרה! תודה מראש..