Jump to content

hellfe

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

הנקודות של hellfe

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. זה קצת בעיה לנסוע 300 ק"מ למוסך באילת שירכיב חזרה את הראש של האזעקה. בעיקרון כל הצמה מחוברת יחד ופשוט חיברתי את הפלסטיק אחד לאחד לא ראיתי שם משהו מנותק. יכול להיות בעצם שיש חוט ירוק שלא היה מחובר? ומהיציאה של המוח מהצד השני יש חוט שחור דק שהוא גם לא מחובר לכלום אבל לא ראיתי שהוא ניתק משם משהו. יכול להיות שלא שמתי לב?
  2. hellfe

    ציור שציירתי על הונדה.

    WOW מדהים מדהים מדהים! כיף לראות שיש כישרון כזה בארץ עבודות כאלה ראיתי רק בפורומים בחו"ל ורוב העבודות שלך מתעלות שמע יש בך פוטנציאל אדיר, אני בטוח שאתה עוד תעלה ותתפרסם גבוה יותר
  3. שלום לכם, יש לי יונדאי גטס 2007 האזעקה שמחוברת היא של רב בריח MVP370 (ככה רשום על הראש של האזעקה) הייתי בחופשה והשלט של הרכב נכנס למים והתקלקל. נסעתי עם סירנות עד מוסך של איתורן שם ניתקו לי את הראש של האזעקה (מין קופסה שחורה עם חיבור כמו IDE במחשבים) והראו לי איך לחבר כשאגיע הביתה. (ולקחו לי על זה 80 שקל {!!}) בבית חיברתי את הראש חזרה לצמה, האזעקה נדרכה ותקינה אך ללא נעילה עם השלט. עליי לפתוח ידנית עם המפתח ולנטרל עם השלט. כמו כן השלט הרזרבי שהיה ברשותי בבית, מסתבר שהוא לא היה תקין, רק הכפתור של הפתיחה פועל ולכן אינני יכול לשכפל שלט ספייר. כרגע אין לי תמונה אבל על ראש האזעקה חוץ מזה שחיברתי את הצמה יש לו עוד 2 פסי פינים, שיכול להיות שהם אלה שצריך לחבר? לא מתאים לי ללכת שוב למוסך שיחבר בדקה עבודה את הראש ויקח 100 שקל. מי שיכול ומבין תעזרו לי בבקשה.
  4. אני יודע שהמערכת סינית ולדעתי עבדו עליו כי היא שווה בקושי 150-200 דולר. חיפשתי וחפרתי ברשת המון על הדגם הזה של המערכת שלי עד שמצאתי כמה אתרים כמו MADEINCHAINA.COM וכאלה אתרים שמוכרים מערכות נראות מיליון דולר בזול. יש לי עוד שאלה, הרמקולים 6X9 מורכבים על הדלתות האחוריות? אם כן זה קצת בעייתי כי גודל הרמקול הוא 6.5 אינץ. אפשר לנטרל את הרמקולים האחוריים שלי ולהתקין את ה6X9 על המדף של התא מטען מאחורה? ומה לגבי רעידות מהדלתות? קראתי פה קצת שאם מחליפים את הרמקולים המקוריים במכוניות מיני בד"כ מתקבל אפקט של רעידות בבאסים בגלל אי אטימות הדלתות.
  5. ראיתי בחנות CHIKO בראשון מורל טמפו ס530 ש"ח + התקנה 100 ש"ח במרכז התקנות בבת ים האם זה שווה? http://www.chiko.co.il/productInfo.asp?prodid=991 האם יהיה שיפור גדול בסאונד לעומת הרמקולים הפשוטים שבאו עם הליסינג? אפשר לשמוע אותם בלי מגבר? ורמקולים 6X9 מאחורה יכולים לתת לי באס מספיק טוב? ההגברה יחסית חלשה.
  6. 170 צפיות ואף אחד לא מוכן לעזור? בשביל מה נועד הפורום? תעזרו גם למי שאתם לא מכירים ולא חבר שלכם.
  7. כדאי לקנות מורל פולס ב430 שקל במקום מה שיש לי הפיוניר? + סאב 8' כזה http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=289b7516788f156875c48c3978174ba7&productid=75 + מגבר כזה http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=289b7516788f156875c48c3978174ba7&productid=90 סה"כ כ1300 ש"ח בלי התקנה. האם חובה לחבר מגבר אם אני קונה סאב קטן ואת המורל?
  8. שלום לכולם אני חדש ישן כאן בפורום. כבר מספר שנים אני מדפדף וקורא בפורום אבל רק לאחרונה (לחר שהשתחררתי מהצבא סוף סוף קניתי רכב, יונדאי גטס 2007 מחבר של דוד שלי. ) אני נרשמתי על מנת להתייעץ איתכם בנוגע לשיפור הסאונד ברכב. כשקניתי את הרכב חבר של דוד שלי השאיר לי מערכת DVD כזאת נשלפת שמאד מזכירה את זה: http://www.nradio.co.il/pl_product~45945~3~6.htm אותי פחות מעניין הDVD והGPS רק חשוב לי איכות הסאונד. כרגע מותקנים ברכב 2 רמקולים שהגיעו עם הליסינג כנראה של חברת פיוניר לא יודע איזה דגם בדיוק. הסתכלתי בחוברת ורשום שם שהמערכת נותנת 4X35W שזה מאד חלש. האיכות לא מספקת אותי, אין לי שליטה באיקולייזר, רק 3 מצבים מוכנים עם אופציה להעלות בס\טרבל. אני לא יודע אם להחליף אותה. חבל כי היא יקרה, עלתה לו כ1500 שקל. מה שאני מחפש זה סאב קטן של 8-10 אינץ עם דגש על איכות ולא סתם בומים, אני רוצה סאונד עוטף ומלטף. וזוג רמקולים במקום הפשוטים שיש לי. סך הכל התקציב שלי לא גבוה, כ1000-1200 ש"ח עם התגמשות אם זה נותן תמורה גדולה למחיר. אני גר בראשון לציון ואם אפשר המלצות לדוגמא מאתר של החנות לה קאר שראיתי שיש לה שם מגוון פריטים עם מחיר. תודה מראש על הקריאה והעזרה, ליאור.
×
×
  • תוכן חדש...