Jump to content

הילה בנ

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי הילה בנ

  1. תודה! ברור שלמדתי מהעניין הזה ואני אהיה יותר זהירה מעכשיו.
  2. תודה לכל העונים. לא צריך לריב בגלל זה.
  3. היא עמדה באדום לבן ולא היה לי שום סיכוי לצאת מהחנייה כשהיא עומדת שם. כמובן שגם אני אשמה כי מיהרתי ולא הסתכלתי. הנזק לרכב שלי הוא מאוד קטן, שריטות קלות וקטנות. ברכב שלה יש פגיעה קלה בטמבון. אני בכלל לא בטוחה שזו פגיעה מהרכב שלי כי כל הרכב שלה ישן, מפורק ומלא פגיעות. נראה לי מוזר שהרכב שלי קיבל שפשוף כל כך קטן ואצלה הפגיעה היא יותר רצינית. האם יש לי דרך להוכיח את זה?
  4. אני עכשיו מתלבטת האם לתת לו סכום כסף מסוים ולסגור את העניין מבלי לערב את חברת הביטוח. אם אני אשמה בתאונה תהיה לי השתתפות עצמית של 750 שקלים אז כל סכום שהוא ידרוש מתחת לזה אני אתן לו אבל אם אני לא אשמה ב-100% אז ההשתתפות שלי תהיה נמוכה יותר. מה אתם אומרים???
  5. שלום, היום בזמן שיצאתי מהחנייה נסעתי לאחור ומאחורה עמד רכב באדום לבן, הנהגת הייתה בתוך הרכב ופגעתי קלות בחלק האחורי של הרכב. נגרם נזק קל של שריטות לרכב שלי. והרכב שלה הוא רכב ישן שכולו מתפרק כך שלא ברור לי האם הנזק באוטו שלה הוא מהפגיעה או שהיה כך קודם. בכל מקרה השאלה שלי היא מי אשם בתאונה? היא שעמדה באדום לבן שאסור בכלל לעמוד שם או שיכולים להאשים אותי שלא ראיתי אותה? תודה על התשובות.
  6. אני רוצה לשמוע קצת על פג'ו 206 xt 1.6 אוטומט 2002 (יד 1) מה דעתכם על הרכב הזה? האם הוא חסכוני בדלק? האם 160,000 ק"מ זה הרבה לרכב משנת 2002? כל מידע יעזור... תודה.
  7. שלום לכולם!!! אני רוצה לקנות פיאט פונטו ספייס שנת 2001, sx 1.3, ידני, יד 3, עשתה 182,000, ידיים פרטיות, 14,000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שהמנוע הוחלף. בעל הרכב טוען שזה מנוע חדש לגמרי מהניילון, שנת 2003. האם מומלץ לקנות רכב שהוחלף לו המנוע למנוע חדש??? איך אני יכולה לוודא שהמנוע באמת חדש מהניילון כפי שהוא טוען?? האם יש עוד דברים שאני צריכה לבדוק בקשר למנוע??? תודה על התשובות!!!
×
×
  • תוכן חדש...