Jump to content

רחלי11

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של רחלי11

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום חברים חזרתי כדי לדווח לכל המומחים על הבחירה שעשיתי, ובכן, בחרתי קורולה, יש לי אותה כשבועיים וצריכת הדלק פנטסטית, כ1 ל12.5 אולי גם ל13. נכון שאני נוסעת בעיקר מחוץ לעיר, אבל המאזדה לקחהלי כ1ל10 ( זו הערכה בלבד כי במאזדה לעומת הטויוטה לא היה מוצג הנתון של צריכת דלק ממוצעת), גם בשאר הפרמטרים הרכב אחלה. שבת שלום
  2. תודה לכולם על הרצון הטוב, האם אכן נתוני היצרן לגבי צריכת הדלק של המיצובישי משקפים אמת? אם כן זו מהפכה לגבי המיצובישי שהיתה ידועה, לפחות לפשוטי העם כמוני כזללנית?
  3. שלום ותודה על העזרה, לא דייקתי לגבי הדלק, אני מקבלת הקצבהשל 1000 ש"ח לדלק בחודש אבל זה ממש לא מספיק, האמת ששקלתי לותר על הליסינג בגלל השווי שימוש אבל אז התברר לי שאני אקבל סכום מצחיק חזרה- סה"כ 2400 ש"ח, כך שלפי החישובים שלי עדיין שווה לי לקחת ליסינג. אני חושבת לקחת קורולה בגלל צריכת הדלק, אך מטריד אותי נושא הבטיחות , רק 4 כריות אויר וגם התקלות שהתפרסמו לאחרונה בטויוטה.
  4. מועדים לשמחה אני צריכה לבחור רכב ממקום העבודה, האפשרויות הן: טויוטה קורולה אוטומטית (לא רובוטית) פורד פוקוס מיצובישי לנסר מאזדה 3 בתור נהגת שהרכב עבורה הוא כלי תחבורה ותו לא מה שמענין אותי אלו נתוני צריכת הדלק ( הדלק עלי) ובטיחות, מאזדה 3 אני לא לוקחת ומכיון שזה הרכב שיש לי עכשו וצריכת הדלק גרועה (1:10 בערך). אודה לעזרה.
×
×
  • תוכן חדש...