Jump to content

jonathangorsky

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של jonathangorsky

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי תקציב של עד 1000 שקלים. תודה על העזרה.
  2. שלום רב. אני מחפש מערכת סטריאו לרכב בעלת תמיכה ב- Blue Tooth מובנה (ללא מתאם). הרכב הוא רכב משפחתי עם רמקולים סטנדרטיים וללא סאב וופר וללא מגבר. המטרה היא מערכת שמפיקה סאונד טוב, קליטת רדיו טובה וכמובן דיבורית BT איכותית. אשמח לקבל המלצה למערכת שתענה על דרישות אלו. תודה רבה.
  3. שלום רב. אני מחפש מערכת סטריאו לרכב בעלת תמיכה ב- Blue Tooth. הרכב הוא רכב משפחתי עם רמקולים סטנדרטיים וללא סאב וופר. המטרה היא מערכת שמפיקה סאונד טוב, קליטת רדיו טובה וכמובן דיבורית BT איכותית. אשמח לקבל המלצה למערכת שתענה על דרישות אלו. תודה רבה.
  4. שלום רב. העברתי היום את הרכב שלי טסט ונאמר לי שיש לי בעיה בפיזור האור באחת מהמנורות הקדמיות. כאשר הוצאנו את הנורה אמר לי הבחור שהנורה אינה תקנית. שאלתי מדוע והוא אמר לי שהחלק העליון של הנורה (מעין עטרה בצבע אטום) צריך להיות בצבע שחור ולא בצבע כסוף (כמו שהיה אצלי) ושזה גורם לבעיה בפיזור האור. הוא אמר לי שנורות עם עטרה בצבע כסוף אינן תקניות. לאחר החלפה לנורה עם עטרה שחורה פיזור האור היה תקין (הוא הראה לי במכשיר). שאלתי היא האם מה שהוא אמר לי אכן נכון. האם נורות עם עטרה כסופה אינן תקניות. תודה רבה, יונתן.
×
×
  • תוכן חדש...