Jump to content

ish_buia

  • הודעות

    45
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ish_buia

  1. חשוב לי שיהיה: משפחתי ומרווח (יש לי ילדה). חסכוני בדלק. רכב שיש לו שוק, ליום שאני ירצה למכור אותו. תודה רבה רבה לעוזרים
  2. שלום, ערב טוב, אני מעוניין לרכוש קיה פורטה 2016 טורבו דיזל, אני צריך חוות דעת על האוטו. תודה רבה לעוזרים
  3. וואו אחי זה ים של כסף.. רציתי למכור אבל מי יקנה אותה ככה? תגיד אחינו.. אם אני מסדר את הראש מנוע ב4000 זה כולל גם טימינג? רצועה מחזירי שמן וכול זה?
  4. שלום לכולם.. יש לי פולו שנת 2001.. וצריך לעשות לה ראש מנוע.. וטימינג מישהו יכול להגיד לי בערך כמה יעלה לי שני הדברים האלה?
  5. סבבה לגמרי.. הבנתי.. אם תוכל להביא לי תמונה איך נראה הגלאי זעזועים שאני ידע לזהות זה יכול לעזור לי מאוד.. תודה אחי
  6. איך אפשר להגביה ולהוריד את רמת הרגישות של גלאי הזעזועים?
  7. אני קרית גתי.. ולכול מקום של אביזרי רכב שהלכתי נגמר המלאי.. אין לי בעיה לסוע לאשקלון לעשות את זה.. גם אשדוד אין לי בעיה לסוע.. מישו יכול להמליץ לי על מקום טוב באשקלון או אשדוד שמתעסק עם אזעקות לרכב? זה דחוף לי העניין.. אני רוצה לעשות את זה כבר היום.. מי שיכול לעזור לי תודה..
  8. כמה מותר לנהוג בכביש עירוני. בין עירוני. וכביש מהיר? וממתי החוק הזה יכנס לתוקף? ואם אני נוסע 120 בכביש בין עירוני ( שעד היום היה מותר 90 ).. ומצלמה תופסת אותי על 120 אני יקבל קנס?
  9. יש לי פיאט בראבו עם צמיגים 195.50.15 מה מידת הניפוח המתאימה? יש לי גם מגנזיום אם זה משנה משו.. מישו יכול לעזור לי?
  10. נניח שאני על 100 קמ"ש בגיר רגיל, שזה אומר הילוך 5. אני מתקרב לרמזור אדום, מה עדיף לעשות? להוריד הילוכים בהדרגה עד עצירה מווחלטת ורק אז לשים ניוטרל? או שזה בסדר אם מ5 אני יוריד ישר לניוטרל ויאט עד הרמזור? אוטו דבר גם בעיר, נניח שאני הילוך 3, ואני במצב של ירידה, האם זה בסדר להעביר מניוטרל?
  11. יש לי פיאט בראבו 96. והאנטי פריז שלי הוא 10w40 האם צריך לעשות את זה? ואם כן מה עדיף? מים רגילים או מים מזוקקים?
  12. גבר קודם כול באמת וואלה תודה שאתה עוזר לי . אני יבדוק את זה מחר.. אני ממש מקווה שזה פיוז. לפני כמה ימים עשיתי נסיעה של חצי שעה ואז האוטו התכבה לי, ניסתי להניע ולא הצלחתי, אחרי חצי שעה של ייעוש ניסתי עם כבלים, הנעתי בשנייה. ביררתי את העניין, אמרו לי אולי מצבר חלש, אבל מה שאני לא מבין זה איך אני מניע אם המצבר חלש ואז אחרי נסיעה של חצי שעה שבה המצבר אמור להיטען אני לא מצליח להניע. יש מצב שזה אלטרנטור? תגיד אחי, במידה שאלטרנטור חלש, כמה יעלה לי לשפץ אותו? ומצד שני כמה יעלה לי להביא מפירוק? לא ביקשתי מחיר מדויק, אבל ככה בערך, שאני ידע פחות או יותר איפה אני עומד.
  13. אני מקרית גת אחי, ויש לי 1.6V גיר רגיל. פיוזים = הכבלים שמחוברים מהטרנטור ל+ שבמצבר? אם כן.. אז בדקתי היום בבוקר וראיתי שהכבל שמגיע ל+ של המצבר ממש בחיבור שלו למצבר ראיתי שהכבלים מתים. זתומרת שירד להם הציפוי. וסתם לידע כללי, לאיפה הולך הכבל שמחבר בין הטרנטור למצבר, ל+ או ל-? ולבעיה השניה של הרכב, המנוע התחמם והונטה לא התחילה לעבוד, רק על ידי כיבוי של האוטו לאחר חצי שעה המנוע התקרר בעצמו בלי הונטה. איזה סיבות עיקריות יש לונטה לא לעבוד?
  14. מה רע בשביט? קודם כול תודה על העזרה אחי, נניח שזה הפיוז והוא שרוף. כמה יעלה לי להביא מקורי חדש? וכמה בערך יעלה לי להביא מפירוק? לגביי התגובה liorwohl, תודה גבר, אצלי יש 2 מאווררים, אחד של המזגן ואחד של הרדיאטור. ככה שהקומבינה הזאת לא תעבוד אצלי. אני מקווה רק שזה לא נזק רציני. יכול להיות שחוץ מפיוזים או מאוורר משו אחר הלך?
  15. אז ככה, יש לי מערכת ברכב והבאתי איזה בנאדם שיכוון לי אותה, עמדתי עם האוטו מונע בסביבות חצי שעה. לאחר כך התחיל המנוע להיתחמם ולהגיע קו אחד לפני הקו האדום, הונטה שהייתה אמורה להתחיל לפעול ולקרר את המנוע לא עבדה. נתתי סיבוב קטן למים של הרדיאטור( מי קירור, אנטי פריז ), התחיל לצאת לי עשן והמים הירוקים נזלו, מילתי מים חדשים וכיבתי את האוטו. לאחר 15 דקות המנוע טיפה התקרר וירד לקו של החצי ניסתי לסוע אחרי חצי דקה עוד פעם עלה החום מנוע והונטה לא התחילה לעבוד. מישו אולי יכול להסביר לי, אולי מישו שקרא לו משהו דומה באוטו. ולהגיד לי בערך מה זה יכול להיות?
  16. ד. אם אני סוגר את האוטו עם השלט, איך אני פותח עם המפתח בלי שתהיה הזעקה?
  17. אז ככה, קניתי פיאט בראבו שנה 96, 1600 גיר רגיל. צריך עזרה בכמה דברים. א. כמה הרכב שותה דלק בעיר, ומחוץ לעיר. ב. מהי כמות הליטר המקסימלי שאפשר למלות? ג. שמעתי שהרכב יכול לסגור 183 קמ"ש, הגיוני?
  18. כותרת. ובערך, כמה יעלה לי ביטוח צעיר חובה ומקיף בשנה?
  19. אז ככה אלה הפרטים על הרכב יונדאי אקסנט 2003 פמילי, נפח 1500, אוטומט. התבלבלתי בכותרת במקום 2003 רשמתי 2002, אז הרכב הוא משנת 2003. הבנתי שהרכב לא שותה הרבה דלק, זה נכון? מישהו שיש לו יונדאי אקסנט יכול להגיד לי בערך מה תצרוכת הדלק של הרכב בעיר ומחוץ לעיר? אם אני מבטח את הרכב מקיף + חובה + צעיר, כמה בערך יצא לי בשנה? אני צריך את התשובות דחוף, מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה, תודה.
  20. שלום, אני נגד חדש. רק לפני יומיים עברתי טסט ואני רוצה לקנות רכב. אצלנו במשפחה אין לאף אחד רישיון, ובטח שלא רכב, אנחנו כוצים להביא רכב שיעמוד גם בסטנדרטים שלי וגם בשלהם. אז ככה אלה הסטנדרטים: רכב טוב ואמין שלא פוגש הרבה מוסך, יציב על הכביש, נוח, יפה, פוזה, לא שותה הרבה דלק (חשוב מאוד הנושא הזה). הסכום: עד 50 אלף שקל. אז ככה: חשבתי בערך לכיוון כעיקרון לי להורים שלי יש 2 התלבטויות. יונדאי אקסנט 2004: מנוע 1500 גיר אוטומט, ק"מ:128000. מחיר: 35000. סורבו אימפריזה ניו איי'ג שנה 2006: מנוע 1600 גיר אוטומט. ק"מ:170000. מחיר: 45000. עכשיו העדיפות שלי היא לסוברו, היא היא מבחינת הדלק? ואיך היא מבחינת מוסכים? ומה לגבי היונדאי, איך היא מבחינת דלק? איך היא מבחינת מוסכים? השקעתי בהודעה הזאת, מי שיוכל לעזור לי תודה.
  21. תגידו חברה, מישו יודע מתי מורי הנהיגה חוזרים לעבוד? היום כבר יום שלישי, זהו נגמר החג לא?
  22. וואלה, תודה על ההעזרה. אם אני מעביר ישר מ3 ל1 הטסטר לא יכשיל אותי על זה?
×
×
  • תוכן חדש...