Jump to content

samusa

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ramat ishai

הנקודות של samusa

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, מדובר בטויוטה קורולה 96 שמנורת הכריות אוויר שלה מעידה על בעיה. מישהו מכיר מקום מקצועי ולא שוחט שיכול לבצע בדיקה ותיקון (של מה שזה לא יהיה...) תודה ושבוע טוב.
  2. היי, תודה על התגובות נהגתי ברכב והרושם היה ממש טוב, מנוע חזק, הגה טוב והכל בכלליות הרגיש בסדר גמור, אגב זאת הייתה הקורולה השלישית שבדקתי מהשנתונים האלה ככה שהיה למה להשוות... אני אבדוק מחר מה המחירים של החלפים ונראה... אשמח לשמוע השוואות/חוות דעת של בעלי טויוטה מהשנתון הזה אם יש כאלה.. תודה ותחילת שבוע טוב
  3. וזאת בדיוק השאלה, זה שווה את הכסף? חיפשתי טויוטה קורולה (שגם עולה יותר לשנתון) בגלל שכלכך מהללים את האמינות המופלגת שלה. סך הכל אני לא שוחה בכסף ומחפש רכב פשוט ואמין שיחזיק הרבה זמן בלי לעשות בעיות.. טויוטה קורולה מצדיקה את ההשקעה? או שעדיף להסתכל במקומות אחרים? הטויוטה הזו יותר "שחוטה" מאחרות או שזה המצב הממוצע? תודה. נ.ב. בקשר לגיר, המכון בדיקה נתן לי את ההערכה הזו, הוא אבחן "נזילת שמן תיבת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה והחלפת הילוכים לקויה" התשובה שלו לכמה זמן הגיר יחזיק הייתה "או שהוא יילך עוד שעה, או עוד שנה".
  4. שלום לכולם בדקתי היום טויוטה קורולה 96 אוט' דגם xli plus הרכב נסע 182000ק"מ. הרכב נראה סה"כ טוב לשנתון שלו אך בבדיקה עלו כמה נושאים בעייתיים -הגיר האוטומטי צריך החלפה (ואם לא הוא יתקלקל בקרוב)- עלות התיקון בערך 4000 -דוד אחורי פגום -דברים נוספים: צלחות שחוקות, בולמי זעזועים קדמיים חלשים, דוושת בלם יורדת -בעייה בחיישן של כרית אוויר- את זה המוכר מוכן לתקן על חשבונו. חוץ מהבעייה בגיר אני מניח שזה בלאי טבעי אבל עדיין... המוכר מבקש 17,000 שזה 3000 מתחת למחירון. קנייה שווה והגיונית? לפי הבנתי טויוטה עולה יותר לשנתונים שלה בדיוק בגלל שבעיות כאלה אמרות לקרות הרבה הרבה פחות... תודה מראש למגיבים.
×
×
  • תוכן חדש...