Jump to content

taliap2

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של taliap2

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הסקסו אצלי כ שנה וחצי, 22000 ק"מ, החלפתי כבר: בלמים קדמים, גלגלים קדמים, מייסבים(לא זוכרת כבר איזה), אטם ראש(אחרי זה היתברר שנעשה חלקית-החלפת גומיות בלבד), גומיות בשסתומים(הכל כי היה נעלם שמן), רצועת טיימינג, הודיעו לי במוסך שיש שמן במים(לא ידוע אם מלפני/אחרי שנעשה אטם ראש-חלקי) אז צריך לשטוף רדייטור, יש כרגע: להליף מייסב למדחס מזגן, והממיר הקטליטי מולחם חלקית לאגזוז. כן, אל תצחקו!!! הרכב עלה לי כפול ממחיר הקנייה והיד עוד נטויה. כן, יודעת, לא עשיתי בדיקה לפני, "הידענים" אמרו רכב שעולה 8,500 חבל על כסף הבדיקה!... אז לא חבל, עדיף בדיקה ב 400 ש"ח ולהיות רגוע! לסיכום מבינה ממכם: שאם נוסעת הרבה בעיר 1400, אם יש יצורך בבגאז' ונסיעות בין-עירוניות 1600 ומבחינת אמינות וחיסכון- כמעט כל הרכבים שציינתי(טויוטה, סובארו, קורסה, פיאסטה) עונות לנושא, אז עדיף ללכת על שנתון?!
  2. אופן הנסיעות שלי הן 50/50, כרגע נוהגת בסקסו ידני, עשיתי איתה בסביבות 15,000 ק"מ בשנה. מה לגבי הרכבים שהמליצו לי הטויוטה/סובארו, פיאסטה/קורסה?
  3. שלום, עד היום היו ברשותי רכבים ידניים נפח 1400 הייתי מרוצה (חסכוני), אך הבלאי מתחיל בק"מ נמוך. מעוניינת לרכוש רכב עד 30 ש"ח, מצד אחד ממליצים לי לעבור לנפח 1600 לטויוטה קורולה 98/ סובארו אימפרזה 99 ומצד שני ממליצים להישאר בנפח 1400 פורד פיאסטה 05/אופל קורסה 02 ידני בבקשה, אשמח לקבל קצת הכוונה. מחפשת אמינות וחיסכון.
×
×
  • תוכן חדש...