Jump to content

רחל

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי רחל

  1. רחל

    רנו 19

    עוד מכונית- סיטרואן סקסו, איך היא? אמרו שהיא מקבילה ל- 106, והיא יותר זולה ממנה (ויותר חדשה), איך הדגמים של ה- 1.4 ו- 1.6 ליטר האוטומטיים? תודה!
  2. רחל

    רנו 19

    תודה, הייתי רוצה לקבל עוד פרטים (אם אפשר...) על הבראבה (אמינות, איכות כללית, חסכונות) ועל הפיאסטה (אותם הפרמטרים). חשבתי גם על קליאו מהשנים 96~ ופיז'ו 106XS 1.6 אוט' מהשנים 96~, איך שתיהן מבחינה כללית, כרגיל אמינות, חסכונות ויכולת כללית. תודה מראש!
  3. רחל

    רנו 19

    תודה רבה על התשובה, אבל יש אנשים שאמרו לי שהמכונית הזו בגירסה האוטומטית שלה לא מומלצת בגלל תקלות בגיר. האם זה נכון? האם זה פוגם ביכולות של האוטו? אמרו גם שזה פוגם בצריכת דלק, שזה חשוב לי, אפשר לדעת מה צריכת הדלק שלה? כנ"ל לגבי האמינות, שמהכרה עם בעלת הרכב האוטו בקושי עבר תקלות ועבר טיפולים שוטפים בלבד. תודה! תיבת ההילוכים היא אכן נקודת תורפה בגרסה זו - בדקי בהסטוריית הרכב אם הוא עבר שיפוץ גיר. אם לא, שימי דגש על הנושא בביקת הרכב במכון בדיקה ובצעי נסיעת מבחן על הרכב כשאת נוהגת כדי להסיר חשש לתקלה (מומלץ בכל מקרה לנהוג על רכב שמתעתדים לרכוש, גם אם משומש). מלבד זאת, לא צריכות להיות בעיות ל19. עוד יש לציין, שהגיר יכול להחזיק למרות המוניטין קילומטרים אין ספור ובאותה מידה "למות" זמן קצר אחרי הרכישה... עיקר ההשפעה על אורך החיים של המכלולים ברכב משומש מוטלת על אופן התחזוקה שלו. רכב שטופל באדיקות ובמסירות יהיה אמין יותר וככל שהרכב ישן יותר הכלל הזה תופס יותר ויותר, מעבר לכל מוניטין או שמועה. נקודה אחרונה: האם את זקוקה באמת לתיבה אוטומטית? נכון, זה מאוד נוח במיוחד בפקקים גדולים וממושכים - אבל, וזה אבל גדול: גיר אוטומטי פחות אמין, יקר יותר לאחזקה, מגביר את צריכת הדלק ויקר יותר לרכישה (כלומר שתוכלי להשיג שנתון נמוך יותר מידנית מקבילה). צריכת דלק ל19 1.4? תנוע באזור ה1:11 בשטח עירוני ל1:18 בשטח בין עירוני - זה תלוי מאוד גם במצב התחזוקתי של הרכב. הנתונים לרכב ידני. רכב אוטומטי יצרוך יותר בכ 15%. או קיי אני אבדוק את כל אלה. לעניין האוט'- אני חייבת אוטומטי כי אני לא יודעת לנהוג על גיר רגיל (23 שנה רשיון, בנהיגה על רכבים אוטומטיים בלבד זה מספיק?) בכל מקרה, הגיר טיפה הדאיג אותי, יש לך עוד משהו אחר להציע באותו התקציב (25K~), קטן חסכוני אוטומטי ועדיף אמין (עד כמה שאפשר). בכל מקרה, אני אקח לבדיקה את הרנו, כדי לראות אם עדיין יש לי על מה להתלבט.
  4. רחל

    רנו 19

    תודה רבה על התשובה, אבל יש אנשים שאמרו לי שהמכונית הזו בגירסה האוטומטית שלה לא מומלצת בגלל תקלות בגיר. האם זה נכון? האם זה פוגם ביכולות של האוטו? אמרו גם שזה פוגם בצריכת דלק, שזה חשוב לי, אפשר לדעת מה צריכת הדלק שלה? כנ"ל לגבי האמינות, שמהכרה עם בעלת הרכב האוטו בקושי עבר תקלות ועבר טיפולים שוטפים בלבד. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...