Jump to content

angel770

  • הודעות

    58
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי angel770

  1. שלום לכולם. רכשתי רכב בעסקת טרייד אין באחת מהחברות הגדולות. הבדיקה היתה טובה רק היה צריך להחליף צמיג אחורי. כשהגעתי לקחת את הרכב הסתכלתי על הצמיג ואכן הוחלף. לצערי לא בדקתי לעומק את הצמיגים. הצמיגים הוחלפו כל צמיג של חברה אחרת כנ"ל גם הגלגל רזרבי. כשבדקתי את תאריך הצמיגים אני רואה שהם מ 45/2016 ורק אחד חדש. אני בטוח שאחרי הבדיקה הצמיגים ברכב הוחלפו בצמיגים שיש לי אחרת המכון היה מציין שהצמיגים ישנים. בנוסף אני שם לב שרשום השכרה/הכחר. לי נאמר שהרכב היה ליסינג עכשיו הבנתי שיש ליסינג של נהג יחיד וליסינג של חברה (משרד הבטחון / משטרה / ממשלתי) איך אפשר לדעת כי הבנתי שזה משפיע על מחיר הרכב. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ/לעזור.
  2. אבל כל הפונקציות של מחשב הרכב לא יופיע לי. ואם כבר אשמח להמלצות על מערכת מתאימה. וגם על בעל מקצוע להתקנה.
  3. האם ניתן להתקין את המערכת הזאת במקום מה שנמצאת אצלי ברכב?
  4. רכשתי סקודה ראפיד 2017 ואני רוצה להוסיף עברית ומצלמת רוורס המולטימדיה המקורית האם זה אפשרי? ואם כן איפה ניתן לעשות את זה באיזור חיפה קריות.
  5. איפוא ניתן לאפס מנורת כרית אוויר נוסע יונדאי i20? מקום אמין שמבצע איבחון ותיקון במחיר סביר באיזור חיפה / קריות.
  6. טוב השגתי את החלק שבתמונה והחלפתי והמורית עדיין דולקת. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה? בדקתי והחלק תקין.
  7. טוב השגתי את החלק שבתמונה והחלפתי והמורית עדיין דולקת. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה?
  8. תודה רבה אני אנסה את זה.
  9. מספר התקלה הוא B1527
  10. יש לי יונדאי i20 ונדלקה הנורית של כרית אוויר. חיברתי למחשב לבדוק אם זה סליל הגה וזה לא. הוא מראה שהבעיה באיזור של הניתוק של הכרית. איפה ניתן לתקן את זה במחיר סביר?
  11. היי לכולם, יש לי תקלה עם בורר המצבים של המזגן ביונדאי I20 שנה 2012. הוא עובד רק על מספר 4 על היתר אין שום רוח. האם הבעיה בחלק הזה או שזה קשור למשהו אחר?
  12. אשמח להמלצה איפוא כדאי להחליף את החלק וגם מה המחיר ?
  13. מה זה מודול? ואיפה ניתן להחליף את זה?
  14. בורר מצבים של המזגן שלי עובד רק על מספר 4 יתר המצבים לא יוצא אוויר. מה יכולה להיות הבעיה?
  15. שלום רב, אשמח לשמוע את דעתכם לפני כמה ימים בזמן חיפוש חניה מישהו פתח בפתאומיות את הדלת שלו בלי להסתכל ונכנסתי לו בדלת. אין פגיעה בבני אדם. יש פגיעה בדלת שלו ואצלי הפגיעה בחלק הקדמי שמצד ימין. הרכב הועבר לבדיקת שמאי הערכת הנזק היא בסביבות 11,000 ש"ח הרכב היה בעברו מהשכרה לפי לוי יצחק השוי שלו 31,000 ש"ח לפי מה שהבנתי מבצעים הפחתה של 22 אחוז מהשוי שזה יוצא 24,180 ש"ח ואם מפחיתים את 11,000 יוצא שהרכב שווה 13,180 ש"ח האם שווה לתקן אותו? הרכב הוא יונדאי I20 שנת 2012 עם 188,000 ק"מ אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.​
  16. angel770

    צמיגים ליונדאי

    קוד מהירות T84
  17. angel770

    צמיגים ליונדאי

    מה זה הקוד מהירות ? נראה לי שאצלי רשום T
  18. angel770

    צמיגים ליונדאי

    מידה 175/70/14 נוסע מהבית לעבודה 12 ק"מ הלוך חזור נסיעות בתוך העיר ובסופי שבוע נוסע לטיולים.
  19. אני צריך להחליף צמיגים ליונדאי I20 שנת 2012 יש לכם המלצות על צמיג לרכב הזה?
  20. המון תודה. אבל זה לשנת 2014 ואני צריך לשנת 2012
  21. אני מחפש לקנות תריס מזגן לקונסולה המרכזית ולצערי לא מוצא. חיפשתי באלי אקספרס וגם באיביי ולא מצאתי. אשמח אם למישהו יש עצה איפה ניתן להשיג.
  22. כמה עולה להחליף כזה דבר?
  23. היי לכולם אשמח לעצה לגבי בעיה עם נורת אזהרה של כרית אוויר ביונדאי I20 שנת 2012. הנורה דולקת ביטלתי את הכרית אוויר שליד הנהג ועדיין המנורה דולקת. ניתקתי את החיבורים של הכריות אוויר מתחת לכיסאות ועדיין דולקת המנורה. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? חשוב לציין שמידי פעם החיישן של מניעת ההחלקה או בקרת יציבות דולק ואז אני צריך להחליף אותו. אודה אם מישהו יוכל לתת עצה בנושא. תודה רבה.
×
×
  • תוכן חדש...