שלום לכולם. אני חדש בנושא האודיו לרכב, כך שאני עוד לא יודע מה מחובר למה
מה יש כרגע - קורולה 2001 עם רדיו דיסק ישן ודי מקולקל, ורמקולים סבירים, לפחות ביחס למה שאני מכיר.
מה אני רוצה - השקעה חד פעמית ולא גדולה מדי, עם מה שהכרחי בלבד כדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה. אני לא צריך להרעיד את השכונה ואני לא אודיופיל, ולכן אני לא רוצה להיסחף עם הסכומים.
מה שיש לי בראש בינתיים - JVC KDR810 כרדיו - יש לו בלוטות' שאמור לכסות לי גם את נושא הדיבורית וגם למשוך אמפי3 מהסלולר. ככלל הוא נראה מצוין והומלץ לי ע"י מבין עניין. - 1050 ש"ח כולל התקנה.
אופציה לרמקולים - Morel pulse 6. זה מומלץ באינטרנט, עד כמה שזה שווה. יש כ"כ הרבה ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אבל זו מערכת שנראה שתכסה את מה שאני צריך. סביב 500 ש"ח כולל התקנה. רעיונות למשהו אחר/טוב יותר?
מגבר - אני מעדיף בלי (כסף...) אבל לא יודע אם אפשר. מישהו יכול להאיר את עיני?
סאב - אם כבר אז קטן כי אני צריך כמה שיותר בגאז'. ככלל, אם הרמקולים למעלה נותנים באס טוב, זה יספיק. אני אקח סאב רק אם זה באמת נדרש למוזיקה כמו רוק (מטאליקה נגיד). כמו כן הבנתי שסאב גם מכריח אותי לקחת מגבר. אולי סאב מוגבר? רעיונות?
זהו. אודה לכם על כל רעיון או תוספת, כולל דברים יצרתיים לגמרי.
תודה.