Jump to content

liron777

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של liron777

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי תקלה זהה, מה בסוף הפתרון לבעיה הזאת ?
  2. יש לי אותה תקלה בדיוק, מה בסוף היה הפתרון לבעיה ?
  3. מרק , לפי מה שנראה לי התמונה ששמתי ב-1/7/09 זה הרכיב שעליו אתה מדבר(תקן אותי אם אני טועה) אני פרקתי אותו מתעלת המיזוג -הוא תפוס ע"י 2 ברגי פיליפס והוא מתחמם מאד בזמן עבודת המאוורר. זה מעין מעגל מודפס ויש עליו איזה שהוא חלק מולחם שלא ממש הבנתי מה תפקידו(ראה תמונה) אז מה אני אמור לעשות עם החלק הזה?איך אני בודק שהוא תקין ועושה את העבודה שלו?האם המעגל המודפס הזה הוא הנגדים שקובעים את מהירות המאוורר?
  4. לא הבנתי איפה הסלילים האלה נמצאים?איך אני מגיע אליהם?
  5. שוב פעם זה לא עובד
  6. עכשיו הרכבתי את הנגד בחזרה ברכב (לאחר ניקוי טוב שעשיתי לו-בתמונה למעלה הוא לאחר הניקוי כבר) ונראה שהבעיה עברה למרות שעדיין יש תופעה קצת מוזרה כשאני מעביר ממצב-1 למצב 2 ולהיפך יש מעין נפילת מתח רגעית כזו שמכבה את הנורית AC לשניה ואז הנורית נדלקת שוב . לעומת זאת בהעברה ממצב 2 למצב 3 וממצב 3 ל-2 אין שום נפילה והמצב נראה יציב. בכל מקרה נכון לעכשיו לאחר הניקוי המזגן עובד בכל 4 המצבים שלו.
  7. נגד מהירויות מאזדה 323 שנת 2002
  8. מצטער פעם ראשונה שלי אז אני אנסה לשלוח תמונה שוב
  9. יש לי מאזדה 323 שנת 2002 וגם אצלי במצב 2 נורת ה-AC נכבית(לפעמים מהבהבת במהירות כאילו יש מגע רופף אך רוב הזמן לא עובדת בכלל) והמזגן לא מקרר.החלפתי את הבורר מהירויות בחדש שקניתי במוסך מורשה של מאזדה וזה לא פתר את הבעיה. עכשיו פירקתי איזה חלק שאמרו לי שזה הנגד (צירפתי תמונה).אבל ממה שאני קורא כאן בפורום לא נראה שאם אני אקנה נגד חדש הבעיה תפתר.ממה שראיתי ה"נגד" הזה עם הפלטה שלו יושב ממש איפה שהאויר מבחוץ נכנס והוא מתחמם מאד(כל הפלטה).אבל לא הבנתי איך הוא גורם למדחס לפעול בכל המצבים חוץ ממצב 2 .(ראו תמונה מצורפת של הפלטה עם ה"נגד" הזה שיש עליו-למרות שזה לא ממש נראה כמו נגד אלה כמו איזו הלחמה שעשו)
×
×
  • תוכן חדש...