Jump to content

vlad100

  • הודעות

    113
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי vlad100

  1. כן אבל יש חומרים יותר איכותיים אפשר למצוא משהוא אני חושב לא?
  2. אני מעוניין להזמין מEBAY כמה דוגמאות לדוגמא משהו אחד לגג משהו אחר למכסה מנוע והדלת מאחורה ומשהו לצדדים בקיצור לעטוף את כל הרכב לאט לאט יש דוגמאות יפות ויש הרבה רצון והאבה לרכב. אז ככה הרכב הוא יונדאי אטוס שנת 2000, בישביל ההדבקה אני יהיה חייב פאן? או שאפשר גם בלי? ואם חייב אז פן בייתי הכי חזק שאני ימצא יעשה את העבודה? ובכללי איזה המלצות של לכם לגבי התהליך ומתי אני יהיה צריך לשנות צבע ברשיון? גג דלת 5 ומכסה מנוע לא משנים נכון?
  3. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
  4. אז ככה הכיוון כרגע לסאב של vega vega 450W RMS 12 אינץ וקומפוננטים גם של וגה וגה 100 WRMS אם אני לא טועה. מה אתם אומרים? יפוצץ את האוטו? כמו כן גם ה9*6 יוכלפו לאלא של סדרה וגה. ומה ההבדל בין הסאב דגם V122 וV124?
  5. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
  6. ממה בדיוק עולה הבלאי? מזה שהמנוע מנצל יותר דלק? יותר דלק שווה יותר כח לא? והאם הבלאי ממש מורגש? אז למעשה זה דומה לבלאי שמושג מציפ במנועי טורבו?
  7. נוזל קירור אני לא זוכר איזה אבל באמת שאני עכשיו יחפש את מקור הנזילה וינשיך משם פשוט בינתיים מה שממש מעניין אותי זה עיניין הטרמוסטט.
  8. נבדק גם הטרמוסטט וגם הפקק של הרדיאטור. ולמה זה יכול להיות לא בריא למנוע? אם לחמם את המנוע כל פעם שזה גם מה שאני עושה ( אף פעם לא נוסע על מנוע קר) אז לדעתי זה שנוזל הקירור יסתובב כל הזמן בשני המעגלים לא יכול לעשות רע...
  9. ערב טוב לכולם. ברשותי ביואיק רנדוו שנת 2004 עם מערכת גז, וכבר תקופה שהאוטו מתחמם בערך עד 110-120 מעלות בעיקר בנסיעה איטית כמו פקקים וכו... נבדק כבר הרדיאטור ונמצא תקין, נבדקו הממסרים של המאווררים והמאווררים עצמם. כמו כן יש נזילה לא גדולה של נוזל קירור שתיבדק בהמשך אך זה לא משהו שיכול לגרום לכזה חום מנוע. מה שעוזר כרגע להוריד את הטמפרטורה זה להדליק מזגן ואז נדלק עוד מאורר ואז לאט לאט החום יורד. עכשיו עלה במוחי רעיון להסיר את הטרמוסטט על מנת שנוזל הקירור יסתובב כל הזמן ולא רק כשהטרמוסטט מבקש, הרי למעשה הטרמוסטט דרוש בטכלס רק על מנת לחמם את האוטו לטמפרטורת עבודה ( מתאים מאוד למדינות קרות ) לכן אני שואל אם אני יסיר אותו זה יכול לעזור? ומה עוד יכולה להיות הבעיה?
  10. ואיך אפשר לעשות השתלה כזאת באופן חוקי? כי זה מאוד מאוד מעניין אותי :twisted:
  11. שמתי עין על ה300M תאמת אבל הלב הולך יותר לכיוון של הלה סברה. ELIBABA על איזה שיפורים אתה מדבר כי המנוע אוטמוספרי... או שאולי אני לא יודע משהוא, אני יודע שיש את הפארק אווניו עם מנוע 3.8 סופר צארגר אבל זה רחוק מהתקציב.
  12. אתה מדבר על הלה סייבר העגולות יותר של שנות ה2000-2005? כי אני לא כל כך מתחבר לעיצוב שלהם אלא יותר לדגמים של עד 1999 והלומינה והאימפלה גם כן מאוד נוגעות לליבי בקשר ללומינה יש הבדל גדול ב2 הדגמים חוץ מהמנוע ? ולמה להמנע מדגמים שיובאו ביבוא אישי?
  13. שלום לכולם. אני כבר כמה זמן חושב על לקנות רכב ראשון וחשוב לי מאוד שיהיה אמריקאי מהיכרות שיש לי עם האמריקאיות במשפחה (ביואיק רנדוו 3.4ל" 2004) שאני נוסע עליו לא מעט ומכור להתנהגות, לכח וכו... מי שיודע מה זה אמריקאי יבין אותי. ועכשיו לעיניינו התקציב לקניית הרכב הוא 10K עברתי על יד 2 במשך כמה חודשים והגעתי למסקנות הבאות: בביואיק יש לנו את הלה סייבר 3.8L אמין וטוב. כמו כן לפעמים צצות להן ביואיק ריגל של שנות ה90 עם מנוע 3.1L. פונטיאק: פונטיאק גרנד פרי מנוע 3.1L שאני לא יודע עליו הרבה חוץ מהמחיר. לפעמים צצות להן בונוביל שנת 1990 לדוגמא מנוע 3.8L. שברולט יש לנו את הלומינה והמונטה קרלו, וכמו כן קורסיקה והמאליבו. ועכשיו הגיע החלק של הדרישות, בעקרון כל הרכבים פחות או יותר זהים ועונים לקטגוריה "אמריקאי" ועכשיו אני צריך את עזרתכם. איזה רכבים יותר אמינים ואיזה פחות? מה המחלות הידועות של הרכבים? ובכללי על מה אפשר ישר לוותר ועל מה לשים יותר עין? חלקים יוזמנו לרוב מארצות הברית כמו שאנחנו עושים עכשיו עם הרנדוו וחוסכים כסף רב. חלק מהעבודות יעשו באופן עצמאי חוץ מאלה שיצטרכו כלים מסובכים שיש רק למוסך, וגם זה יעשה במוסך מתמחה באמריקאים. בעקרון אני מחפש את הרכב הכי פשוט שיש עם מנוע ותיבת הילוכים אמריקאית, 6 מקומות זה בונוס מבורך (מת על הישיבה על ספה מקדימה). אני לא ילד בן 17 שרק הוציא את רשיון ורוצה רכב אני בן 21 עובד בעבודה קבוע לא לומד וגם לא מתכנן בזמן הקרוב אז ההוצאה של הרכב לא תהיה יותר מדי כבדה עלי.
  14. אכן אתר מומלץ מאוד, הזמנתי משם כבר מספר פעמים פעם אחת חיישן אוויר ועוד מספר פעמים שאני כבר לא זוכר מה . תמיד הגיע עם נציג של FEDEX עד הבית ולא לקחו אף פעם אקסטרא כסף... יכול להיות היה לי מזל כי זה היה בערך 3 פעמים וחלקים קטנים יחסית. כמו כן העבודה מול האתר נוחה ומדויקת.
  15. אז ככל הנראה בזמן הקרוב ארכוש את המוצר כי GPS זה חובה והעיקר שיעבוד כמו שצריך לא צריך משו מפציץ.. זה לאדם מבוגר שלא מעניין אותו התעסקויות מיותרות.
  16. הבנתי, אבל מידע בארץ איך המכשירים האלה? יספקו את הסחורה הפשוטה של מוזיקה מדיסק און קי לפעמים סרטים וGPS.
  17. הציעו לי דאבל דין של ניפון את הדגם במדויק אני לא זוכר אבל הוא עם GPS USB ומיקרו USB גודל 6.2 או 7 אינץ. מה אתם אומרים על החברה ניפון? והמחיר הוא 1200-1300 שח ועבודה עוד 250-400 שח. מחיפוש בEBAY לא מצאתי שום דאבל דין של ניפון... מה הסיבה?
  18. איזה עוקף? ואיזה צפצופים צריכים להישאר?
  19. שלום. ברצוני להתקין בביואיק רנדוו שנת 2004 מערכת דאבל דין שתחליף את הצנגר הישן שקורא רק CD ומשגע אותי כבר רק שהבעיה שלי היא בעיית תקציב בערך 1000 שקל עם חריגה של 200 שקל גג ללא התקנה. חרשתי את EBAY ומחר אני יסע למתקין באזור שלי ויראה מה הוא יגיד... עכשיו מה לדעתכם כדי לקחת בתקציב הזה? חשוב שהמסך לא יתקע כי ישתמש בו אדם מבוגר שלא מוכן לשחק כל כך עם המכשיר אלה פשוט להכניס דיסק או דיסק און קי ולשמוע מוזיקה. וכמו כן חשוב שיהיה GPS מובנה או אפשרות שיהיה אפשר להוריד לבד תוכנה והמערכת תקרא אותה פשוט. החברה לא כל כך חשובה רק שיעבוד ויהיה איכותי מבחינה שלא יתקלק (במונחים שלנו שלא יהיה סיני) אבל אפשר חברה סינית אם המערכת שווה מנסיון. אז אחרי כל זה מה אתם מציעים? אפשר גם להזמין מחול וגם קנייה בארץ. ועוד שאלה על הדרך, איזה גודל מסך יכנס ברכב? ואיך הוא יכנס ראיתי כל מיני קיטים אבל לא הבנתי את המידות שלהם ולא הבנתי איך זה ניכנס? מוציאים את הצנגר שיש עכשיו ובוחרים דאבל דין במידה שיכנס בדיוק בחור שנוצר? תודה רבה לעוזרים.
  20. אני עובד בתחנת טן נצרת עילית ואכן המבצע בכל ימי שני בחודש ספטמבר, דלק 95 ב7שקל בכל תחנות טן בארץ.
  21. אני מודע לזה שהלסייבר ספינתית ולא כל כך מתאימה לדראג, וביגלל זה יש לעשות גם התאמות במתלים וכו... ועד כמה העיניין של הסופרצארגר לא חוקי? ביכללל אסור או אפשר איך שהוא לארגן את זה? או שעדיף כבר לקחת משהוא כמו ביואיק פארק אבניו שמגיע כבר עם SC וכ270 כ"ס ומשם להתחיל לשחק?
  22. הקפריס לצערי יותר מדי ישנה ולא בא בחשבון רכב אפנות או כימעט אספנות... כמובן שיש יתרון לV8 אבל מכיוון שאני פוזל לרכבים משנת 97+ בערך עם רצון לאימפלה שהיא הכי חדישה עד 2005 אבל המרכב עם 6 מקומות הינו בעל מנוע 3.4L ולא 3.8L לכן ככל הניראה הכיוון יהיה הלה סברה עד שנת 99. ושוב הרעיון הוא שיפור של המנוע הנ"ל ועיניין החוקיות, אז אם יש לך הידע אני אשמח לשמוע וללמוד, כי כרגע הכל עניין של למידה של המנוע וכל הכיוונים של השיפור כדי שבבוא הזמן אני ידע כבר מול מה אני עומד.
  23. הרכב עדיין לא ברשותי אלא נתתי דוגמאות לרכבים שאני יהיה מעוניין לרכוש שהם בעלי המנוע הנ"ל. הרעיון של הדיון הוא להביא רעיונות של מה אפשר לעשות כמובן לא ב100K$ אלא בתקציב יותר שפוי אבל להשקיע בהדרגה אני מאמין שזה אפשרי. פשוט רוצה לדעת מה האפשרויות בארץ. המטרה היא כמובן רכב עם כ300כ"ס בגלגלים, לא מטורף, ומעוניין פשוט לדעת מה האפשרויות העומדות לפני מבחינה חוקית ומכנית. כמו כן האם הSC יכנס בתא המנוע או שניצטרך לבצע שינויים?
  24. זה מה שחשבתי עליו להתקין קיט של SC אבל השאלה היא עד כמה העיניין חוקי ועד כמה זה יעלה הספק\מומנט. תקציב כרגע לא מוגבל תזרקו את כל הרעיונות שיש לכם כרגע זה דיון בגדר של חלום שיהפוך בעוד שנה-שנתיים. והרעיון הוא אכן סוג של רכב דראג אבל לא ברמה מקצועית כמו הדראגים עם ה1000+ כ"ס וגלגלים אחוריים ברוחב של משאית. הרעיון פה הוא יצירת סוג של רכב דראג על המנוע הנ"ל והכל ברמה חוקית עד כמה שאפשר, כמובן שאם אפשר איך שהוא לעשות משהוא לא חוקי עם קומבינות כל שהן זה יצא לפועל. כמו כן די רצוי שישאר הגיר האוטומטי על ההגה, מכיוון שהרכב ככל הניראה יהיה 6 מקומות (מה שמאפיין רכב אמריקאי). ומה זה הטורק עם היסטול? לא כל כך הבנתי.
  25. בוא נחכה לעוד תגובות וניראה איך אפשר להתקדם.
×
×
  • תוכן חדש...