Jump to content

shachariko

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי shachariko

  1. בנוסף אם אני מרוקן את כל השמן במיכל כמה ליטר יש שם?
  2. שלום לכולם ברשותי רכב מסוג פולו 2007 ידני מנוע 1.4 בנזין טרנדלין ואני צריך לדעת איזה שמן אני צריך להוסיף? נגמר לי לגמרי.
  3. סליחה על ההקפצה אבל ראיתי באיזה פורום את ההגדרה רעש סקוויזינג אני חושב שזה גם דומה בהגדרה לרעש הנשמע.
  4. שלום לכולם, אני בעלים גאה של פולו 2007 ב4 ימים האחרונים כל עם כשאני עולה על באמפר או בכללי כאשר הרכב אמור להשתמש בבולמים שלו נשמע רעש מוזר, זה נשמע לי כמו הרעש כשאתה מחזיק בלון מנופח ביד הוא מחליק יש רעש בדיוק כזה! לפני דקה אחי הקטן עשה בלי כוונה את הרעש הזה עם בלון וזה הדבר הכי קרוב שאני יכול לתאר. מקווה שתוכלו לעזור לי. אם יש שאלות או שלא רשמתי בצורה ברורה בבקשה תכווינו אותי. תודה! שבת שלום!
  5. 188 אלף קילומטר אני קונה אותה מאדם שאני מכיר יחסית, אין בעיות לטענתו גם לא היו תאונות. הוא היד ה2 האם לא להתקרב או שאולי מציאה? נראית מעולה הנהיגה בה הייתה בסדר גמור. מה אתם אומרים? 3.8k במקסימום עוד שנתיים לגריטה של הממשלה.
  6. ידני..
  7. השתחרתתי לא מזמן מהצבא ועכשיו עלי לקנות רכב. אבל בגלל כלמהטיפים מכל המקורות אני כבר מבולבל אני רוצה רכב טוב אמין וחסכוני בדלק עד כמה שאפשר. ועם אפשר אז אולי מדגש טורבו מובנה. התקציב 15k מדגש הטורובו הוא רק חלום נכון לכרגע בגלל התקציב. הצעות?
  8. שלום ברצוני למכור Honda Civic שנת ייצור 2002 נפח מנוע 1600 4 דלתות יד ראשונה פרטית. לבירורים: מס' טלפון ראשון : גלית 0507552149 מס' טלפון שני: יואל 0577429923 ניתן להתקשר בין השעות 8 בבוקר ועד השעה 10 בלילה.
  9. שלום לכולם אני חדש בפורום זה ושמעתי עליו רק טובות. יש לי בעיה, ברשותי רכב הונדה סוויק שנת 2002, ניגשתי איתה אתמול לטסט והיא לא עברה בגלל פנסי הרכב. אני מתכוון למעטפת, טענתו הייתה שהמנורות לא חזקות מספיק כלומר שהמעטפת של המנורות לא חלק אז לא כל האור יוצא דרכן. האם יש איזושהי דרך לנקות את המעטפות בבית? שיוף, פוליש, סבון ומים? תודה לכל העוזרים
×
×
  • תוכן חדש...