Jump to content

imbenjo

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של imbenjo

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אהלן לכולם. יש לי מערכת ברכב של פנסוניק שמספקת 4*45 ורציתי לדעת איזה רמקולים יתאימו לעצמה הזאת. אני מחפש משהו רגיל, בלי סאב ענק, בלי טוויטרים (למרות שאשמח לשמוע קצת על זה גם), שני רמקולים אחוריים ושניים קדמיים. מהו טווח המחירים הנורמלי? תודה מראש.
  2. יש לי מערכת של "קנוווד", עם 45 וואט יציאה לכל רמקול. איזו עוצמת רמקולים כדאי לקנות? 180 וואט? 220? יותר? פחות? ואיזו חברה היא מומלצת... תודה רבה.
  3. אהלן לכולם. רציתי לדעת דבר כזה, יש לי ברכב, (פיאסטה סקסית שנת 2000) רדיו דיסק + צ'יינג'ר של "קנווד", עם 4 יציאות של 45 וואט כל אחת. מס' דברים: - אני רוצה בלבד 4 רמקולים, שניים קדמיים ושניים אחוריים - 1. איזו עוצמה אני צריך ברמקולים שיהיו לי? (קדמיים ואחוריים) 2. איזו עוצמה ב - R.M.S? 3. האם היציאות של 45 וואט כל אחת שרשומות על גבי הפאנל, הן כבר ב - R.M.S? תודה ויום טוב. .
×
×
  • תוכן חדש...