Jump to content

gdani1

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ירושלים

הנקודות של gdani1

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. המרחב האחורי ב-S MAX (הכווונה לכסאות) יותר קטן כמו גם תא המטען מאשר בגרנדיס, לכן הוא ירד מהפרק. תא מטען בינוני הוא הכרחי מאוד למרות שבעתיד אוסיף גגון טוב ואולי גם וו גרירה.
  2. שלום לכם אני מתלבט בין שני הרכבים המוזכרים למעלה והייתי שמח לקבל מידע (מכניקה, בעיות, מחלות למיניהם וכדו'). אנחנו משפחה של 6 נפשות כך שהמרחב של שניהם מתאים לנו. מהידוע לי: * שניהם צרכנים כמעט זהים של דלק. * הפרש המחירים לשנתון 2008 לא גדול מידי. * מנועים אמינים. אשמח לנדב עוד מידע או לענות על שאלות. תודה לעונים
  3. אני יד 2 והסבירות שהוא עשה 100K היא אפשרית, ניסיתי להניע בירידה והוא לא הניע. לצערי אני גר דרומית אליך בירושלים.
  4. לא היו קרטועים או בעיות סחיבה בשנה האחרונה והמונה התאפס פעם ראשונה אצלי ממש לפני כשבועיים. אין לי מערכת אזעקה או אימובילייזר ברכב וכן ארבעת הפלגים פורקו ונוקו כחלק מהבדיקה הכללית. הסטרטר לא מחליק ולא הולך על ריק הוא בריא עם מצבר בין 5 חודשים כך שיש גם כח.
  5. שלום לכם אני חדש בפורום ואני החבר בעל הפיאסטה שלא מניעה, datsun280z לשאלתך נותן סטרטר ולא מניע. יש לי את הרכב כ-3 שנים ואף פעם לא היה לי את הבעיה הזו, תמיד נדלק בניסיון הראשון.
×
×
  • תוכן חדש...