Jump to content

vip85

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של vip85

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום רב, לצערי הרב הרכב שלי חנה ליד מקום שבו הייתה שריפה של עצים, בערך במרחק של 150 - 200 מטר. כתוצאה מהשריפה והרוח הרכב התמלא במעין פיסות עץ קטנות שנשרפו. הבעיה היא שלאחר שטיפת הרכב מספר פעמים הסימנים טרם נעלמו ונשארו מעין כתמים מוזרים כאלו שמסרבים לרדת מהצבע. הרכב בצבע כסף מטאלי.. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות? תודה מראש וחג שמח.
  2. שלום רב, מישהו יודע מהו לחץ האויר המומלץ בצמיגים לאודי TT ? ג'אנט R17 רוחב -225. הרכב שוקל 1,300. תודה.
  3. א. תודה רבה. ב. האם ניתן למלא ישירות 95 ?? או שעלי להמתין שייגמר המיכל? או בחברה שירוקנו אותו??
  4. שלום, בשעה טובה קניתי אודי TT 2003... הבעלים הקודם תידלק אותה ב 98 כל הזמן.. אני רוצה לעבור ל 95 כי ה 98 מאוד יקר. האם אפשרי? יעשה בעיות? תודה מראש.
  5. שלום לכולם, מישהו מכיר מקום שאפשר להתקין בו (מבחינת חומרה כמובן) מפות של ישראל על מערכת דאבל דין עם GPS?? תודה מראש.
  6. שלום רב, הבאתי לארץ מערכת מסוג JVC NX7000, עם DVD, GPS וכו.... הבעיה היא שהמערכת הגיעה עם מפות של ארצות הברית..... האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להתקים מפות של ישראל? אולי בכלל מדובר בכרטיס שיש להכניס? (ניתן להכניס למערכת SD CARD וכו..) תודה מראש..
×
×
  • תוכן חדש...