Jump to content

shooky

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של shooky

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה ,אני אבדוק .
  2. קודם כל תודה על התגובה . אם זה מסובך ,אני אעשה את זה מול מתקין .... אבל אם אני אמצא את הסוויץ המדובר ... אני אמור להזיז אותו למצב למידה , ואז מה לעשות ?
  3. שלום לכולם אני לא יודע אם יש לי אזעקה או לא . קניתי את האוטו לאחרונה ,כשהייתי לוחץ על השלט האוטו היה ננעל/נפתח ,והמנורות איתות היו מהבהבות . אחרי שהחלפתי מצבר , האוטו לא מגיב לשלט . השלט תקין ,והחלפתי סוללה ליתר בטחון . ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים ביחד . לא עזר .על מנת לנסות אולי לכייל אותו מחדש . אולי צריך לעשות את זה בקומבינציה אחרת ? יש למישהו רעיון ?
  4. כפי שאמרתי רכב לשימוש פרטי ,יום יומי ,לא לנסיעות רחוקות / בין עירוניות . הביתה - לעבודה וכו. רכב אמין / חלקים יחסית זולים / חסכוני / ידני ..... לפי הסדר הזה בערך
  5. לגביי הקסרה אני יודע שהיא משפחתית ,אבל היא מפנקת יותר משאר הדגמים וזה באותו מחיר.. בגלל זה הכנסתי אותה להשוואה . לא אמרת כלום לגבי רנו קליאו ..
  6. ממה שראיתי ביד 2 בקטגוריה נכנס : רנו קליאו דייטסו סריון פונטו ספייס פולסווגן פולו סיטרואן קסרה מה דעתכם ? תודה מראש לכל העונים
×
×
  • תוכן חדש...