Jump to content

room100

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי room100

  1. ברשותי פיג'ו 306 מודל 98 שמורה היטב. משום מה לפתע באמצע הנסיעה האורות הנמוכים לא הגיבו ורק אם אני מעלה לאורות גבוהים - הפנסים נדלקים (על גבוה). מהי הבעיה? האם היא מחייבת הליכה למקצוען או שניתן לפותרה בכוחות עצמי? תודה אלי
  2. יוני, תודה רבה, בימים הקרובים לא אתפנה לעניין לצערי אך אשמח להיות איתך בקשר מתישהוא בעניין.. שוב תודה אליהו. (ותודה גם לכולם על העצות)
  3. חברים יקרים ברשותי פיג'ו 306 מודל 98 ואין לו נעילה מרכזית. מעבר לכך שזה מסבך את החיים אני חושש שאשכח לנעול את כל הדלתות ואז הרכב לפתע ימצא את עצמו ברמאללה או בבית ג'אלה.. שאלתי: האם אפשר לקחת את הרכב לחשמלאי שיתקין נעילה מרכזית ברכב. כמה זה עולה? אודה על תשובתכם חברים יקרים אליהו
  4. תודה תודה לכולם על התגובות והעצות.. אכן רכשתי את הרכב במחיר מחירון (כבר ביום שישי) ובנתיים אני מאוד מרוצה.. והעיקר - קניתי בראש שקט. מה יהיה בהמשך? בעזרת ה' מקוים לטוב! כל טוב ולהתראות בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים"... אליהו
  5. תודה רבה על המידע בסוף ירדתי מהעניין..מצאתי 306 כחדשה..
  6. אלעד אכן שכחתי להוסיף 0 לקילומטרז אבל בינינו מה זה משנה 100000 קילומטר יותר קילומטר אחד פחות... ולעדי - הוא רוצה עליה מחיר מחירון (16500 ש"ח) סביר לא?? ול"שמר" - אשמח לדעת מי זה stio..?? בכל מקרה נראה לי שאלך על זה זה עונה על דרישותי ולא חוצה את רף ההוצאה שתיכננתי.. תודה על ההענות אחלה פורום יש כאן כל טוב אליהו
  7. חברים יקרים - מציאה! פיג'ו 306 1.4 98 יד ראשונה 12000 ק"מ בלבד מזוג מבוגר (יחסית) שמורה היטב טסט לשנה, מצבר חדש, הוחלף קלאץ', ועוד כמה דברים פנימיים.. הקיצר השקיע ברכב משהו כמו 5000 ש"ח ויותר המוסכניק עשה סיבוב הרים את הרכב ואמר שאין בעיות וזה נראה טוב. הכל מתועד עם קבלות.לא לקחתי למכון בדיקה כי זה נראה מאוד מאוד אמין. (הוא פירסם רק אתמול בערב וקפצו עליו הרבה קונים) האם יש לכם השגות בעניין או לחתום מחר בבוקר?? תודה אליהו.
  8. ראשית בעניין הפיג'ו שהיה די דחוף..פשוט המוכר הלחיץ אותי ואמר לי לתת תשובה עוד היום. זה הכל.סליחה אם הפרתי כללי פורום.. ובעניין דומה אך שונה - חבר טוב שאני מכיר מחזיק בסיטרואן יד שניה c3 2003 בקילומטרז 250000 +(גבוה!) שהיה בהשכרה לפני שהגיע אליו. דוד שלו הוא מוסכניק שטיפל ברכב בצורה קבועה. אני סומך על הבחור בעינים עצומות והמוסכניק הוא אמין ומוכר באזורו. הרכב אכן מטופח נוסע טוב ונראה טוב.(נסעתי עליו יומיים..) המחיר הוא בהתאם למחירון של רכב עם עבר השכרתי (24000) אך אמרו לי שלסיטרואן יש בעיות חשמליות ולא ממש התלהבתי מהתגובות.. אשמח לשמוע ממכם את חוות דעתכם תודה תודה אליהו.
  9. תודה על ההענות.. אני מבין שאם הוא אכן סוחר עדיף לברוח מהעניין.. (למה..??)
  10. שלום וברכה לחברי הפורום היקרים! בחיפושי אחרי רכב יד שניה מצאתי רכב עם הנתונים הבאים: יצרן: פיג'ודגם:306 - XN ידני 5 דל' 1.4נפח:1,400שנה:1999יד:4ת.הילוכים ידנית ק"מ:150,000 והבעלים מפרט (ואני מצוטט): "רכב מדהים מסוגו הוחלף ברכב מנוע, רדיאטור, צמיגים, בלמים, מנוע צעדים, תושבות מנוע, ציריות,אגזוז ועוד. יש ברכב הגה כח אזעקה חדשנית נעילה מרכזית 2 כריות אוויר והכי חשוב שמור להפליא.." מחיר הרכב 3500 ש"ח מתחת למחירון.. תכלס, מתלבט אני על העניין - מצד אחד הרכב טוב, הבעלים נשמע אמין - הרכב עבר שידרוג רציני (הבעלים טוען שהשקיע 8000 שח בטיפולים והוא מחליף בגלל אישתו..) והקילומטרז' לא בשמים.. שאלתי: באופן כללי מה אתם אומרים??האם מנוע 1.4 סוחב טוב..? כל הערה או הארה תתקבל בשמחה!! תודה רבה רבה אליהו.
×
×
  • תוכן חדש...