Jump to content

sapir24

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של sapir24

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אני קונה סיריון 2007 מליסינג, כדאי לעשות לו בדיקת מכון חוץ מזו שנותנים בסוכנות עצמה? ולאיזה מכון כדאי ללכת ?
  2. שלום, האם כדאי לחשוב בזול ולקנות אופל או איגניס שנת 2003 או ללכת לכיוון אוטו שנת 2007- סיריון או ניסן מיקרה, מליסינג, ב- 65,000 ש"ח? האם יש הבדל כל כך גדול בין קנייה מליסינג לקנייה מהשכרה?( אם אני קונה מהשכרה מורידים לי עוד 5 אלף ויש לי אפשרות לטרייד אין עתידי). תודה מראש
  3. שלום, אני סטודנטית ועד עכשיו חיפשתי סיריון שנת 2003-2004 , אני צריכה מנוע עד 1400,פחות מוסכים ופחות צריכת דלק. יותר מדי קשה למצוא סיריון ואין לי כל כך הרבה זמן לחפש. מה דעתכם על הסוזוקי איגניס(אם כן איזו שנה כדאי לקנות)? על האופל קורסה? (אני מוכנה לבזבז עד 55,000 ש"ח)
  4. הרבה כותבים פה שהאוואו על הפנים ואותו מספר בערך כותבים שהיא בסדר גמור למי שרוצה רק להגיע מהעבודה הבייתה... בקיצור מבלבל מאוד. לגבי היאריס,באמת היא יותר יקרה , האם כדאי לקנות אותה שנת 2001( רק אלו מתאימות לתקציב שלי )? אני מאוד אוהבת את הסיריון ,שנת 2003 , אבל נורא קשה למצוא, אף אחד לא מוכר אותה, או שמוכרים אבל הרבה יותר מהמחירון .
  5. יש לי אפשרות לקנות , שנת 2004, יד 1, 56,000 ק"מ,42,000 ש"ח . הרכב נבדק והכל בסדר. ההתלבטות היא : שמעתי שחלקי השברולט מאוד יקרים ואני סטודנטית לא עשירה במיוחד . האם כדאי לעזוב את רעיון השברולט וללכת לכיוון טויוטה יאריס? ( אני מחפשת רכב קטן , לא יותר מממנוע 1400)
×
×
  • תוכן חדש...