שלום לכולם!
החלטתי לפתוח אשכול שבו כל אחד יוכל לכתוב על הרכב שבבעלותו.
היתרונות, חסרונות, האם אתם נהנים מהרכב? כמה זמן הוא בבעלותכם? ועוד כל מיני כאלה.
אני חושב שהאשכול הזה חיוני מאוד, וכל מי שיחפש רכב יוכל להכנס לכאן ולהסתכל האם הרכב שהוא מחפש נמצא כאן, ויוכל לראות מה אנשים שהרכב הזה בבעלותם אומרים עליו וכך זה גם ימנע אשכולות מיותרים בפורום.
אני אתחיל:
לפני כמה חודשים הוצאנו למכירה את הג'יפ שלנו, מיצובישי פאג'רו מודל 99 2800.
ועכשיו יש לנו יונדאי סונטה 2500V6 מודל 2001.
החוות דעת שלי על הסונטה:
אז קודם כל חשוב לי להגיד שזה רכב מצויין ומפנק מאוד.
נסענו איתו לאילת ונהנו מכל רגע, ממש לא הרגשנו את הנסיעה מרוב שהיא הייתה נוחה וכיפית.
היתרונות: מנוע חזק, האצה מהירה, מרווח מאוד!!!, רכב אמין, הרבה מקום איחסון, נוח מאוד.
חסרונות: צריכת דלק בינונית, אין שוק, ולא מצאתי עוד חסרונות חוץ מזה.
לסיכום:
הסונטה היא בחירה מצויינת למי שמחפש רכב מנהלים במחיר מצחיק, המחירון כרגע עומד על 47 אלף שקלים לפי מה שזכור לי, ואם הרכב במצב מצויין הוא נמכר ב10 מתחת למחירון ויש כאלה שאף נמכרים במחיר נמוך יותר.
האחזקה של הרכב היא סבירה בהחלט, אומנם צריכת הדלק לא נמוכה, אבל גם לא גבוה יחסית למנוע כזה.
הרכב הוא רכב אמין, ואין ביכלל מה להשוות בינו לבין היונדאי אקסנט,גטס וכל החדשות האלה למיניהם (מלבד הסונטה החדשות כמובן)
הסונטה מרווחת מאוד ומי שאוהב רכבים אמריקאים גם יאהב אותה בגלל תא הנוסעים המרווח והנוח גם מקדימה וגם מאחורה.
הרכב ממש לא מרגיש עליות ולא כלום, הכל בשבילו זה צחוק, אפילו בעליות בדרך חזרה מאילת מיד אחרי כביש הערבה המזגן פשוט לא מפסיק להקפיא לא משנה מה עומד בדרכו.
כמו כן, לסונטה 2500 קיים גם אח קטן יותר בעל מנוע 2000 סמ"ק פחות מפואר ובטח שגם פחות מאובזר שעליו אני לא ממליץ.
אפשר להקטין את צריכת הדלק של הסונטה בכך ששמים קרוז קונטרול ולא נותנים יותר מדי קיק-דאונים ואז הרכב יעשה 1 ל-11 בערך.
שתפו אותנו גם על הרכב שלכם חברים.
המשך יום טוב,דורון.