Jump to content

haim1

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי haim1

  1. איזה מצחיק אני שוקל 60 קילו ואני מדבר על כך שאני חש חוסר יציבות ברכב בג'סטי הקודמת שלי לא היה את זה השאלה אם זה בולמים או קפיצים?
  2. תודה על התגובה אתה אומר שזה שהרכב גבוה זה לא קשור לבולמים ומה עם זה שהוא עולה ויורד כשעולים ויורדים ממנו זאת בעיה שצריך לטפל בה ?
  3. במזל טוב קניתי ג'סטי חדשה ורק אחרי כמה ימים שמתי לב שאני שהיא גבוהה יותר מהקודמת שלי ןכשיוצאים ונכנסים היא עולה ויורדת בגובה ,דחפתי את את החלק הקידמי של הכב כלפי מטה וראיתי שיש הרבה גמישות. האם זה אומר שצריך להחליף בולמים והם גמורים?או שאם היו גמורים הרכב דווקא צריך להיות נמוך יותר ולא קופצני? תודה !
  4. haim1

    דלק לג'סטי 92?

    תודה!
  5. הרכב שקניתי ג'סטי 92 הבעלים הקודמים שלו תדלקו 96 ותוספת אשלגן אני רוצה לדעת האם אני יכול לתדלק 95 בלי אשלגן ? בבקשה אל תפנו אותי לשרשורים אחרים זה נורא מבלבל תודה מראש!
  6. למה עם זה מגיע מיפן זה משובח ? והאם יש מסמך שם רשום את כל הפרטים על המנוע זה מה שנקרא שטר מכר?
  7. לאחר שהלך לי ראש מנוע בג'סטי שלי יש לי הצעה טובה לקניה גסטי 92 1200 סמ"ק במקור הגיר היה אוטומטי esv ושינו אותו לידני כמו כן הם החליפו מנוע ,הביאו מנוע מיבוא כפי שהוא סיפר מיפן מתצוגה או משהו כזה המוכר הראה לי אישור של משרד התחבורה שהוחלף מנוע השאלות שלי הם 1)האם זה בסדר לגבי הגיר ? 2)האם יש מצב שמיבאים מנוע כמו שהוא מספר הוא שילם 4500 שח למוסכניק שלו שהוא סומך עליו. 3)שמתי לב כשנהגתי עליו שתיבת ההילוכיםהכוונה לידית ההילוכים מעט רופפת והחץ של מד המהירות מעט קופץ האם יש לזה משמעות ? אני חייב התייחסות מהירה כי אני צריך להחליט כבר מחר תודה מראש מצפה לתגובה!
  8. תודה על התגובה! השאלה שלי האם כדאי לעשות ראש מנוע כי נאמר לי במוסך מסויים שזה לא מצליח בג'סטי ולגבי האגרה זה משמח לשמוע שאקבל החזר במקרה ואשבית את הרכב.
  9. שלום כפי שסיפרתי הלך לי ראש מנוע בג'סטי 91 ויש לי מספר שאלות 1)האם יכול להיות שזה קרה בגלל שהשתמשתי בדלק 95 ללא תוסף עופרת? 2)האם זה נכון שלא כדאי לעשות שיפוץ ראש מנוע בסוג רכב זה ? 3)אם אני משבית את הרכב וקונה רכב אחר האם אפשר להעביר אליו את אגרת הטסט 830 ש"ח או לקבל זיכוי ? (עברתי טסט ליפני חודשיים) תודה רבה מראש !
  10. הלך לי ראש מנוע בג'סטי 91 ואני חושב לקנות חדשה מצאתי אחת 1200 שנת 92 יפה אך אוטומט אני מתלבט כי שמעתי שאוטומט צורך יותר דלק ואני נוסע הרבה . האם זה נכון ? אם כן אז כמה יותר? תודה מראש!
  11. תודה לך !
  12. שלום! עשיתי ניקוי רדיאטור לא מזמן ושבועיים אחרי הניקוי שמתי לב ללכלוך סמיך בצבע חום על הפקק ועל הפייה של הרדיאטור וגם המים הפכו לחומים . התקשרתי לבן אדם והוא אמר שלג'סטי צריך לנקות את הבלוק ושאבוא ויקח לי רק 100 ש"ח כשהייתי אצלו הוא מכר לי תרכיז של מים ירוקים שמוסיפים אליו מים רגילים והבטיח שעכשיו לא יהיו בעיות . נוכחתי בניקוי והתרשמתי שהוא מנקה טוב. 1) האם זה נכון שג'סטי צריך ניקוי בלוק? 2)האם התרכיז הזה טוב כתוב עליו -אנטי-פריז "בוכניק יוסף סוכנויות" יש לי תחושה שהוא גורם ללכלוך שמצטבר 3) אני פשוט החלפתי מים ע"י פתיחת צינורות והשפרצתי פנימה מים עם צינור ואחרי כן החלפתי מים האם זה יעיל? תודה מראש
  13. מה המחיר הסביר לציריות קדמיות חדשות ?
  14. אם אקח את ה300 ש"ח +מ"עם+עבודה זה מה שיהיה =600 השאלה אם הציריות במצב טוב אם הם לא עברו שיפוץ
  15. המוסך רוצה 380 ו75 ש"ח עבודה על כל ציריה אז בדקתי בחלקי חילוף וזה מה המחירים שקיבלתי בשני מקומות
  16. הרכב שלי במוסך מחכה לציריות חדשות יום אחרי שעברתי טסט השאלה שלי בדקתי בחלקי חילוף ומצאתי ב600 ש"ח כולל מע"ם שני ציריות נאמר לי כי הם חדשות שהפעמונים חדשים ובמקום אחר 300 ש"ח שני ציריות משנת 92 מה המחיר הסביר ומה זה פעמונים?
  17. תודה זה מאוד עוזר
  18. 500 זה מחיר סביר? ומה זה משופץ? תודה מראש
  19. שלום אני צריך לעשות טסט לרכב ויש לי מספר שאלות 1) האם צריך אישור בלמים ? ואיפה עוברים בדיקה ומקבלים אותו וכמה זה עולה ? 2)במוסך אליו פניתי נאמר לי כי יש לי בעיה במסרק הגה וצריך להביא מסרק הגה משופץ וזה יעלה 500 ש"ח חצי שנה אחריות. מה זה מסרק הגה בידיוק ומה זה משופץ ? בדקתי בחלקי חילוף יש להם מסרק הגה ב200 ש"ח אולי זה בסדר? בקיצור מה כדאי לעשות ? ומה המחיר הסביר
  20. תודה לכולם!
  21. איזה בדיקות כדאי לעשות במוסך? ומה חשוב לעשות לפני טסט? תודה מראש!
  22. עם עד עכשיו השתמשתי ב10/40 אפשר להוסיף עליו או לרוקן ולמלאות ? ומה המחיר הסביר שלו?
  23. 1) באיזה שמן עדיף להשתמש 10/40 או 20/50 2) ראיתי מחירים שונים לשמן אני מבין שזה קשור לאיכות האם זה משמעותי לגסטי ? אם אפשר להמליץ לי על סוג מסויים
×
×
  • תוכן חדש...