Jump to content

ORTAL's

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של ORTAL's

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הרודיוס לא מפלצתי מידי? אבא חושב אולי בכיוונו, אבל מפחדד מפחד להכנס כל שבועיים למוסך בגללו. מבחינת צריכת דלק- הרקסטון ממש מזיקה? יותר מהרודיוס?
  2. יש לאבא ולי התלבטות קשה- רקסטון קפטיבה סנטה פה פאת'פיינדר [] לאחר מכירת הקרניבל [בשעה טובה ומוצלחת].. אבל מה.. זקוקים לרכב בעל תא המטען הגדול ביותר, במצב כיסאות פתוחות. וכמובןן רכב שרואה כמה שפחות מוסך [אם נגיד קנינו חדש] מה הכי מומלץ ומשתלם מבחינת מכאניקה, מחיר ותפוצה על הכביש יענו ביקוש..? תודה והמשך ערב טוב :]
  3. לפני כשעה קלה באופן ספוונטני ביותר אבאלה מכר את הקניבל 2001 המעייפת והעייפה שלנו. ובכן, נתקענו ללא כל רכב ביד. הקאיה הייתה המשרד הנייד של אבא, והוא זה שאוכל עכשיו חצץ לצערי. אנחנו מחפשים בנרות מכונית בעלת 7 מושבים, דיזל ובעלת תא מטען מרווח כמו הקרניבל הזו. ידוע לנו על הקרניבל החדשה 2009 ומעלה אבל היא הרבה יותר קטנה משלנו ואבא צריך הרבה מקום בתא מטען [ טכנאי]. חוצמיזה, רוצים כבר לצאת מהקאיה ולעבור הלאה אבל אבא מפחד קצת מכיון שמפחד שהרכב שירצה לסגור עליו ימשוך אותו כל חודש למוסך. כמו הסיפור של הקרניבל. אין בעיה עם ג'יפים בעלי נתונים כאלו [סאניונג רקסטון, ניסאן פאת'פיינדר וכו']. אם תוכל להמליץ לנו על רכב חדש שיש לו אבא ואמא מאחוריו, ושיכיל את כל המשפחה כולל כלי העבודה של אבאלה. תודה רבה רבה וסליחה על הבילבול שכל. שבת שלום, אורטל.
  4. יואו..זה אומר שאין שום מצב למצוא במקסימום 180 את הS3.? זה מה בנוגע לאיי 3 הספורטבק? טובה מבחינת הביצוע? כי קראתי פה בפורום שהיא דווקא לא משהו מציאה..
  5. מצטערת טעות שליי זה כןן S3 אבל התקציב 160, טעות שלי. שוב, תודה.
  6. עד 60000 תקציב. מה כדאי מבחינת מומנט וביצוע? תודה
×
×
  • תוכן חדש...