Jump to content

ked

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

הנקודות של ked

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. האם אחרי ניקוי בית מצערת אני צריך לעשות איפוס לבית מצערת ?
  2. לקחתי את הרכב לבדיקה ממוחשבת וכנראה שיש בעיה בבית מצערת ( מחלה ידועה של פולו ) לפני חצי שנה עשיתי ניקוי של בית מצערת. יש מצב שהבית מצערת הלך כליל? והאם ניקוי של הבית מצערת יפתור את הבעיה?
  3. צודק התכוונתי ב60 קמ"ש בעמידה הסל"ד רגיל
  4. לפי המוסניק שלי הוא אמר שהתיבה מפירוק מיובא ( אם אני לא טועה ) וכשאני בנסיעה אני מרגיש שאני יכול כבר להעביר לחמישי ב80 קמ"ש ההרגשה האישית שלי שאתה צודק. במידה וזה נכון, מה עושים?
  5. לפני כמה ימים החלפתי גיר + קלאצ' באוטו. עכשיו מה שנראה לי שהטורים קצת גבוהים,בדקתי עם המוסכניק והוא אומר שזה בסדר. אבל עשיתי נסיעה בין עירונית ועדיין אני מרגיש שהטורים לא תקינים. למשל אני מגיע ל80 קמ"ש והטורים נמצאים על 3.5 סל"ד . 100 קמ"ש והטורים על 40 סל"ד והמנוע זועק. האם זה תקין?
  6. אוקיי יש לי קצת ידע טכני איך אני מזהה את המתג?
  7. נעלמו לי האורות ברקס,( הייתי מעדיף שכל הרכב יעלם ) הנורות לא שרופות בדקתי. הבעיה יכולה להיות פיוז שרוף?
  8. היי דוד תודה על התשובה, ובמקרה של נשם סתום אפשרי לטפל בזה מבלי לגשת למסוך או שהדבר מצריך להכניס את האוטו למוסך?
  9. אהלן ברשותי פולו 97 1400 נפח מנוע, רציתי לאבחן את הבעיה הבאה, כשאר אני מתניע את הרכב ישנה נזילת שמן מהמדיד שמן עצמו. הקטע הוא שאני חושב שאולי יש יותר מידי שמן במנוע כי לפני כל נסיעה שאני עושה אני בודק שמן ועדיין יש מספיק שמן וחנוכה עבר עבר ואיתו נס פח השמן. ממה יכול להווצר דבר שכזה? מודה לעוזרים מראש.
  10. תודה רבה לכל העוזרים מצטער שלא יצא לי להגיב כאן באשכול המחשב שלי גם עשה קצת בעיות. בסופו של דבר כמו שרובכם אמרו הבעיה הייתה במאוורר הוא היה הרוס. קניתי מאוורר חדש במקום מחלקי חילוף שעלה 320 ש"ח בלי מע"מ וכולל העבודה יצא לי בסיבובות ה690 ש"ח כל העסק. מחיר סביר?
  11. בדקתי את "ממסר מאווררים". וחסר שם פיוז אחד זה תקין? כמו כן בדקתי אם המאוורר עובד כאשר האוטו מתחמם ואין אפילו תגובה ממנו. ונפח המנוע הוא 1400.
  12. שלום לכולם יש ברשותי פולו 97 ידנית, בזמן האחרון בפקקים האוטו מתחמם לי ואפילו מגיע למצב שהנורית נדלקת. באחד הימים שהאוטו התחיל להתחמם והגיע ל110 מעלות, התחלתי נסיעה בכביש מהיר בין עירוני והחום מנוע ירד לחלוטין. השאלה היא האם היוניט חום אינו תקין או שהמאוורר שלי לא עובד . תודה לעוזרים
×
×
  • תוכן חדש...