Jump to content

alexba

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של alexba

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הייתי במוסך הירוק, הציעו לשלוח רדיאטור לניקוי. עלות קרוב ל 400 שקל לא כולל נוזל קירור חדש. האם זה סביר? תודה
  2. שלום, הבעייה באוטו זה שבנסיעיות ארוכות המנוע מתחמם יותר מדי. הבעייה כנרא זה או משאבה, או היחידה וא הטרמוסטט. אני מחפש מוסך אמין באזור פ"ת. אשמח לקבל המלצות. שנה טובה.
  3. שלום לכולם, יש לי שאלה: זה קורה בעיקר בימים חמים , אבל לפעמים גם כשהאוטו עומד בצל. כשה אני פותח את האוטו דרך השלט של האזעקה, המנעולים נפתחים ומייד ננעלים בחזרה, אפשר פשות לשמוע את זה. ואז אני פותח עם המפתח. האוטו הגיע עם האזעקה לפני כ11 שנה. תודה רבה.
  4. רפי, תודה על המידע ועל העצה
  5. זאות אומרת זה לא קשור לחוסר גז?
  6. שלום לכולם! ביום שרבי וחם אחד בחו"מ פסח כשנסעתי מפתח תקוה לירושלים אחרי בערך שני שליש של הדרך המזגן הפסיק לעבוד. חשבתי אולי חסר גז או התקלקל משהו .סבלנו קשה, אבל איפהשהו בסוף הדרך הוא חזר לעבוד ומאז לו עושה הפתעות. התקשרתי מהדרך למוסך אחד, הסברתי את הבעייה והם אמרו לי שכנרא המנוע התחמם יותר מהרגיל, שאני אבדוק מים ומאוררים. בדקתי מים ומאוררים, הכול נראה בסדר, אז למה זה לו קרה לי אף פעם לפני? ואיך אפשר למנוע את זה? תודה א.
  7. שלום נעים מאוד להצטרף לקהילה של חובבני רכב, אני אלכס מפתח תקוה האוטו - אלמרה של98 אשמח לשמוע תגובות של המומחים
×
×
  • תוכן חדש...