Jump to content

aviraistlin1

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי aviraistlin1

  1. לצערי הרכב נמכר הבוקר למישהו אחר ב- 170k. תודה לעוזרים.
  2. המחיר האחרון אליו הגעתי הוא 170K. עדיין הבדל של למעלה מ- 30K על רכב שנמצא על הכביש 4 חודשים. ושוב אני מדגיש שאני מתכוון להחזיק בו כ- 5 שנים. אודה על האמת, אני מתפתה להוסיף את הכסף לחדש, בעיקר בשביל השקט הנפשי ובכל מקרה הסאן רוף לא משנה לי כלל. ועדיין - 30K, זה המון המון כסף עם שימושים רבים אחרים... שי- המבצע של חבר הוא על הדגם האוטומטי? (בכל מקרה אין לי קשר לחבר- לצערי) עדיין זקוק לעזרתכם בקבלת ההחלטה, דני
  3. אלעד- קודם כל, תודה על ההתייחסות המפורטת. אבל יש לי מס׳ שאלות: המחירון ביד 2 בערך 178k. אבל להבנתי הוא משקלל את ירידת הערך הקשורה בקניה עם 0 ק״מ וכן את העובדה שהרכב הופך ליד שניה. לפיכך, לא הבנתי מדוע עוד 30k מתחת למחיר זה מהווה סכום ריאלי. שנית, לא הבנתי באיזה אופן יופיע רישום של רכב שנקנה עם 0 ק״מ כאשר ארצה למכור? תודה, דני
  4. הרכב שנת 2011, דגם קלאסיקו פלוס כולל סאן רוף. הרכב עשה 6500 ק״מ והמחיר המבוקש: 180000₪
  5. Rehud- אני בהחלט מבין מה אתה אומר על החשש העתידי לקנות רכב שבעתיד יהיה רשום שהיה בבעלות חברה. הנושא באמת מטריד אותי. אפילו אם אני לוקח בחשבון הפחתה משמעותית בעלות, ובמיוחד בהשוואה למחיר חדש. מצד שני, לא הייתי רוצה לוותר על ההזדמנות. לכן אני שוב חוזר אליכם: איזו אנפורמציה תוכל להרגיע אותי? (מלבד מכתב כלשהו שהרכב הגיע עם 0 ק״מ מהחברה) תודה, דני
  6. תודה לכל העוזרים. ההפחתה במחיר אכן משמעותית בהשוואה לרכישת רכב חדש. יחד עם זאת, אני מוטרד ממה שציינתם לגבי הרישום כרכב של חברה. מה אני אמור לחפש ברישיון לגבי הנושא? ואיזה מסמכים יוכלו להבטיח (לקונה עתידי) שלא נעשה שימוש ברכב ע״י החברה?
  7. שלום לכולם, אני שוקל לקנות רכב מסוג אלפא 159 מאדם פרטי. הוא יד 2 ברכב וקנה אותו לפני זמן לא רב עם 0 ק״מ מחברת מימון. ברור לי כי יש הפחתה של מספר אחוזים במחירון. אבל מעבר לכך, מה כדאי לי לבדוק? וכן כמה חמורה תהיה ההשפעה על סחירותו העתידית, בהנחה שאני אהיה יד 3 ואני מתכוון להחזיק ברכב כ- 4-5 שנים? תודה לעוזרים, דני
  8. תודה על התשובה. אתה יודע כמה עולה הדגם הבסיסי של ה- 159 (2.2 קלאסיקו פלוס)?
  9. מישהו יודע מידע לגבי ימי המכירות המיוחדים של אלפא 159 בסוף השבוע הבא? מה המבצע כולל? האם יש הנחה במחיר (או שעדיין דגם הבסיס יעלה 206K לערך)? האם יש הטבות במימון, בטרייד אין וכו'? אשמח לכל מידע בנושא.
  10. עומר תודה, אני מעוניין בפאסאט (טרנדליין) ורוצה לעשות טרייד אין על הרכב שלי שהוא אופל אסטרה 1.8 שנת 2005. אתה יודע באיזה ערך שקלי ההטבות יכולות להסתכם?
  11. מישהו יודע אם הטרייד אין במחיר מחירון הכלול במבצע הוא לכל סוגי הרכב או רק לדגמים ספציפיים?
  12. תקנו אותי אם אני טועה, אך כאשר בדקתי בסוכנות לגבי קשקאי לפני כחודש, נאמר לי שלא ניתן להזמין את הדגם שעולה 147,000, אלא רק את הדגם המפואר יותר (163,000 לפני אגרת רישוי) וזה חורג בהרבה מהתקציב של פותח השרשור...
  13. ובכן לגבי "חלש מדי", התחושה היא שכאשר מאמצים את האוטו, דהיינו: יוצאים לעקיפה או מאיצים בעליה תלולה, המנוע מטפס לסל"ד גבוה מדי כדי לספק את הכוח הנדרש. ואז התחושה היא שהכח לא זמין במהירות מספיקה ("לא סוחב"), שהמנוע מתאמץ והרעש גדול יותר. מעבר לכך, לגרסת ה- 1.6 יש בעיה נוספת שלא קיימת בגרסת ה- 1.8, גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד. הדבר בא לידי ביטוי בהחלפת הילוכים מורגשת ולעתים טלטלה קטנה כשהרכב מחליף הילוך. מקווה שעזרתי.
  14. אינני יודע לגבי הפסקת ייצור דגם ה- 1600, אולם מנסיעת מבחן אני יכול לומר שהוא חלש מדי. בכל מקרה תוכל לקרוא עוד על מה שכתבתי על הרכב בסוף הקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=199623&highlight=%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C+%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94
  15. לבעלי הגולף tsi, האם יש להמתין דקה-שתיים כשהאוטו מונע לפני תחילת נסיעה ובסופה בגלל מגדש הטורבו? האם זה לא הופך את כל העסק למסורבל?
  16. לא יצא לי לנהוג ברכבים האחרים שציינת, אבל אני נוהג על אופל אסטרה שנת 2005 (מנוע 1.8 ל' -125 כ"ס) כבר שנתיים וחצי. ראשית לעניין העיצוב: לדעתי האופל יפה יותר מרכבים רבים אחרים (במבנה האצ'בק) כולל הגולף דור 5, בשל קווי העיצוב שאינם רכים ומעוגלים (מלפנים). אבל יופי הוא עניין של טעם אישי. באופן דומה, עיצוב הפנים כולל קווים נקיים, שילוב של שני צבעים בפנל המרכזי, כולל בקרת אקלים, שליטה מההגה על הרדיו דיסק/MP3 וכן בעל cruise control, ונראה חדשני אפילו בהשוואה לחלק מדגמי 2008 ברכבים אחרים. מבחינת חוויית הנהיגה, אני מאד אוהב את התחושה: המושב נוח ומספק תמיכה גם לגב התחתון (בגרסא היקרה יותר). הכוח על פי רוב זמין, אם כי בסל"ד גבוה לעתים, אחיזת הכביש טובה והתחושה היא שהרכב "יושב טוב" על הכביש ולא מרחף. כמו כן, בתוך תא הנהג יש בידוד מעולה מרעשים והמתלים עובדים מעולה במהירות גבוהה. מה שמהווה סכנה היות ועלולים להגיע למהירות שיוט לא חוקית בעליל מבלי לחוש בכך. לסיכום, אני מאד ממליץ על הרכב וחושב שאנשים רבים מתפתים לנסוע במכוניות "רגילות" על פי הרגלי העדר (בשל ההבטחה לנתוני סחירות טובים בהמשך - טויוטה, טויוטה, טויוטה...). המחיר שהם משלמים הוא בסביבת נהג משעממת לעתים ובעיקר בחוויית נהיגה פחות מהנה. אם השיקול הוא נתוני סחירות בהמשך, עד כמה שאני יודע גם סיטרואן לא מצטיינת במיוחד בתחום זה.
  17. תודה על התגובות של כולם. ככל הנראה אלך על הגולף אך אחכה מעט היות וגם ככה אין במלאי כרגע. היות והגולף עולה כ- 159K על הכביש (עם חבילת אבזור EMOTION) אמתין לימי מכירה מיוחדים בתקווה להנחות מסוימות... בנוגע לגולף החדשה (לא רק שנת דגם אלא עיצוב חדש) למישהו יש מושג אם המכירים הנוכחיים ישמרו או שתהיה קפיצה במחיר?
  18. אם כך יראה הדגם לקהל הרחב, אני ללא ספק מעדיף לחכות...
  19. תודה על התגובות השונות וכמעט שכנעתם אותי ללכת על הגולף, אולם עלה בי חשש נוסף: אני מבין שאמור להיכנס דגם חדש של הגולף בשנה הבאה ונשאלת שאלה לגבי ירידת ערך אפשרית של רכבים מדור 5. האם כדאי לחכות לדור חדש של הגולף ואם לא, האם כדאי לחכות לאפשרות שדגמי הדור הנוכחי ימכרו בהנחה לקראת יציאת הדגם הבא?
  20. ובכן לגבי אלטרנטיבות, השאלה הגדולה היא האם לא כדאי להוסיף סכום מסוים (5k) ולרכוש "משפחתית גדולה". קריא: מונדיאו חדשה, מזדה 6 חדשה, אקורד חדשה (בקרוב) וכו'. ברור לי שאחנו מדברים על סגנון שונה לחלוטין והבעיה היא שאני לא רוצה להקריב את הדינמיות וחוויית הנהיגה של של המכוניות הספורטיביות (A3/גולף).
  21. תודה, אשמח לעוד מחשבות בנושא, או אופציות אלטרנטיביות ראויות...
  22. מה לגבי חוויית הנהיגה? התנהגות? מישהו בעד ה- A3?
  23. תודה עידן. עוד חוו"ד אנשים?
  24. שלום לכולם, זקוק לעזרה דחופה בנוגע לרכישת רכב. ההתלבטות היא בין גולף tsi חדשה מהחברה: מנוע 1.4 שני מגדשים 140 כ"ס, גיר DSG, לבין Audi A3 שנת 2006 מנוע 2000 דגם attraction. אני מודע להבדלים הקשורים להנאה אישית מכל אחד מהדגמים, אולם אודה על חוו"ד דעתכם בנוגע ליתרונות וחסרונות של כל דגם. המחיר, ככל הנראה זהה פחות או יותר (ברמת אבזור בסיסית של הגולף). תודה, אבי
×
×
  • תוכן חדש...