Jump to content

peg206gti

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

הנקודות של peg206gti

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בוקר טוב חברים. עדכון נוסף - בנתיים הבעיה לא חוזרת על עצמה. יותר מזה המנוע כבר לא נחנק. בטיפול במוסך החליפו לי גם נוזל קירור מנוע, האם יש קשר כלשהו לתופעות? אולי ההיה צריך תקופת "התרגלות" או משהו כזה?
  2. נ.ב. שכחתי להוסיף כמה פרטים חשובים - באוטו קיים פילטר פתוח (אולי צריך כבר לנקות אותו? אם כן אז איפה ואיך?) התופעה קוראת בעיקר ברבע שעה הראשונה של הנסיעה, נראה שאחרי שהמנוע חם המצב יותר טוב יש ממיר קטליטי באוטו לא משתמש בתוספים או דברים מיוחדים
  3. היי, חיפשתי בפורום על הבעיה הזאת או בעיה דומה ומצאתי כמה מקרים דומים למה שקורה לי אבל לא בדיוק. מה גם שלא מצאתי כלום על ה206 GTI. יש לי אותה כבר שנתיים והתחלתי להכיר כבר די הרבה מהתחלואות שלה. לצערי יש עוד.. הבעיה היא ככה: לפני שבועיים כשהנעתי את האוטו בבוקר קר, המנוע רעד (ואני מתכוון לרעידות של ממש, כאלה שאפשר להרגיש) אבל לא משהו רציני מידי ובטח לא משהו שאני לא מכיר ממכוניות אחרות במיוחד בבוקר קריר. למרות שבדרך כלל האוטו הזה לא עשה לי בעיות כאלה. אמרתי שאם הבעיה חוזרת אני מיד לוקח אותה למוסך. הבעיה לא חזרה על עצמה עד שלשום בבוקר. כשהנעתי את האוטו לא רק שהמנוע רעד (והפעם אפילו יותר ממקודם) גם נורית חיווי מנוע הבהבה. מיד נסעתי למוסך. התחברו למחשב וגילו שהנורית נדלקה בגלל בעיה בחיישן מהירות. ואז נזכרתי שבאמת היה נדמה לי בשבועיים האחרונים שהמד מפסיק לעבוד לרגע וחוזר. אבל חשבתי שאולי נדמה לי כי עם הפקקים בתל-אביב קשה קצת לעקוב.. בכל מקרה, הם אמרו שהם ינטרלו את התקלה כדי לראות אם זה חוזר בגלל המד מהירות. כשלקחתי היום את האוטו חזרה שמתי לב באופן כללי שהמנוע קשה במיוחד. אני לוחץ על הגז אבל האוטו לא זז אותו הדבר כמו פעם. ובנוסף פעמיים נכבה לי האוטו באמצע נסיעה, למזלי הייתי בפקק וזה קרה על מהירויות נמוכות. אני לא ממש מבין בזה אבל מקווה שהאוטו לא יכול להכבות באמצע נסיעה במהירות גבוהה. בכל מקרה אני מתכוון להחזיר את האוטו למוסך בהקדם אבל לפני זה רציתי לשאול - האם מד המהירות קשור איכשהו לזה שהמנוע קשה (נחנק מדי פעם ולפעמים לא רץ חלק כמו פעם) ובמיוחד לזה שהוא נכבה פתאום? אגב הנורית בנתיים לא נדלקה שוב. תודה מראש, peg206gti.
  4. טוב אז קודם כל תודה לכולם על כל התגובות ועכשיו לסיפור האמיתי - אז הנה מה שקרה ביומיים האחרונים: (למי שאין כוח לקרוא יכול לקפוץ ישר לסוף - הקטע עם הכוכביות) אתמול לא יכלתי לסוע בבוקר לפ"ת אז נסעתי אחה"צ. עכשיו מי שגר בפ"ת או לפחות הגיע לפ"ת בחודשים האחרונים יודע על כל השיפוצים שהם עושים שם ולמרות שאני מרמת גן, לקח לי קצת זמן למצוא את הדרך החלופית. והיו כמובן פקקים.. בקיצור עד שהגעתי לצערי המקום נסגר. בדרך לשם ניסיתי את מזלי עם הסאנרוף והוא התחיל לעבוד שוב, ושוב נתקע והפעם הגג היה חצי פתוח מבואס ולחוץ נסעתי חזרה לכיוון רמת גן, בדרך עברתי במוסך פיג'ו שגם הוא כבר היה סגור ולא היה עם מי לדבר. באוטודיפו שלחו אותי הבייתה.. בקיצור אין מה לעשות אלא לחכות לבוקר. ולרוע מזלי עוד ירד גשם בלילה.. מהר קפצתי לאוטו לכסות את הגג כמה שאני יכול. בכל מקרה, בלילה ראיתי באחד מהתגובות קישור למישהו שהייתה לו את אותה בעיה והוא הלך לבחור בשם הנרי. החלטתי לעשות כמוהו, מקסימום נקפוץ שוב לפ"ת. על הבוקר קמתי מוקדם, עברתי דרך שאפט וניצן הפנה אותי להנרי. בחור בעל מקום שעוסק במערכות סטאריו ובין השאר תיקון חלונות חשמליים. מה אני אגיד לכם, הבחור על הכיפק שפשוט יודע מה הוא עושה - ******************************** הנרי פתח לי את הגג פירק את המנוע התקוע וישב עליו כמעט כל היום בסופו של דבר הוא הראה לי שהמנוע עקום מבפנים ולכן הוא נתקע לפעמים, ואת זה כבר אי אפשר לתקן, לצערי. ואז סוף סוף הגיע המזל שלי - הוא מצא מנוע חליפי והיה מוכן להרכיב לי אותו והכל ב1100 שקל, כלומר מנוע חליפי + התקנה ושלא נדבר על זה שכל היום הוא ניסה לסדר את המנוע הישן. בכל מקרה - שוב תודה על כל התגובות. מי שרוצה להשיג את הנרי מHS מערכות - 050-5681287 ולסיכום כמה טיפים לגבי סאנרופים - אם יש סוכך - תפתחו אותו ידנית חבל לאמץ את המנוע (זה מנוע קטן אבל יקררר) אל תלחצו על הכפתור אחרי שכבר הסתיימה הפעולה. אם פתחתם והחלון נפתח עד הסוף, תרפו את הכפתור - שוב זה מנוע קטן וחבל לאמץ אותו. הנרי ניסה להסביר לי למה זה לא טוב - משהו עם זה שהאזעקה מחוברת אליו ולכן המנוע לא מספיק אוטומטית כשהחלון כבר פתוח או סגור ואם אתם ממשיכים ללחוץ על הכפתור, המנוע ניזוק. ודבר אחרון - בכלל עדיף לפתוח את החלון לאט ולא בפעולה ממושכת - טיפ שקראתי בפורום. לילה טוב, peg206gti.
  5. לא, כרגע שום דבר לא קורה אבל אז כשזה רק התחיל זה עבד ממש לכמה שניות ונעצר ולפני כמה ימים בדיוק אותו דבר קרה - לחצתי, זה התחיל להפתח וממש איך שזה התחיל זה הפסיק ויותר מזה לא קורה כלום אני לוחץ וכלום לא קורה (לא משנה לאיזה כיוון אני לוחץ - לפתוח או לסגור) אין רעש של מנוע וזה לא נראה שהוא מנסה הוא משהו כזה המעניין זה שהוא מתעורר לחיים לשניה ואז כלום אני יודע ששלומי בסדר, הוא עזר לי כמה פעמים הקטע הוא שבגלל הסכום הכבד אני מעדיף לעשות קצת בירורים לפני
  6. אחלה תודה אני אסע לשם מחר בבוקר אני אעדכן מיד כשאחזור משם
  7. אפילו המלצה לחשמלאי תעזור... אגב שכחתי לציין שזה סאנרוף מקורי
  8. שלום רב, זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן אז אני מתנצל מראש אם היא קצת חסרת פרטים, או ארוכה מדי.. יש לי פג'ו 206 GTI ובין היתר יש לה סאנרוף לפני כחודש הסאנרוף הפסיק לעבוד. לחצתי על הכפתור ,החלון התחיל להפתח ופתאום נעצר ומאז הסאנרוף לא עובד יותר לא נפתח ולא נסגר. הלכתי כמובן למוסך (מוסך ליטל) ואמרו לי שאני צריך להחליף את המנוע של הסאנרוף כי הוא הלך המנוע החדש (חלופי) יעלה בסביבות ה2000 + שקל זה סכום קצת כואב ולכן החלטתי שבנתיים אני רק אבקש שיסגרו לי את הסאנרוף ואני בהמשך יטפל בזה היום ככה סתם רציתי לבדוק אם הסאנרוף עדיין לא עובד - ווואלה הוא עובד אבל שוב פעם רק מתחיל להפתח וזהו לא קורה יותר כלום. בקיצור - האם במוסך היו כנים איתי כשאמרו שהלך המנוע (הרי מה פתאום הוא עכשיו עבד? אפילו אם קצת?) האם באמת צריך להחליף את המנוע ולהשקיע 2000+ שקל או שאפשר לתקן את זה בצורה אחרת יותר זולה ושאלה אחרונה - האם תוכלו להפנות אותי לחשמלאי טוב שיוכל לראות את הבעיה? תודה מראש, peg206gti.
×
×
  • תוכן חדש...